Veckonytt #121 – alla hjärtans dag-special

veckonytt1
På torsdag är det alla hjärtans dag. Ett jippo vi älskar att hata. Eller hatar att vi älskar? Jag tycker röda rosor, choklad och nallebjörnar går bort. Big time. Det är inte romantik. Det är påklistrat och visar på en uppenbar brist på engagemang. Däremot tycker jag definitivt det är en dag att uppmärksamma. Jag tar alla tillfällen att fira och om du ska ge bort något så se till att det är något genomtänkt. Något personligt, något extra lyxigt, något feel-goodigt. Jag har valt ut 10 favoriter som jag hade blivit SÅ glad för. Och om du firar galentines (dag för väninnorna) istället för valentines så går denna presentlista precis lika bra! <3

Den här gröna klänningen från Tiger är enkel, klassisk och i en underbar färg. Den går att använda på jobbet, på festen, på middagen, på dopet, ja you name it!
veckonytt2
Den modemedvetna vet om att sjal är våren stora grej. Vad säger kärlek mer än en sjal full med hjärtan?
veckonytt3
Japp, jag drömmer fortfarande om den här mobilen. Så vacker! Den heter autumn leaves! <3 <3 <3
veckonytt4
Jag behöver nya träningskläder. Den här lyxiga träningstoppen hade jag gärna blivit bortskämd med på torsdag.
veckonytt4
Bikiniperfektion från Lindex. Kanske din älskade ska på resa?
veckonytt5
HJÄRTSTOPP!!!!!!! Jag har aldrig sett en vackrare lampa. Sprillans ny hos Svenskt tenn av formgivaren Luca Nichetto. Fusa 70 och kostar ynka 38.000… Jag behöver inga diamanter denna valentin. Ge mig en lampa!
veckonytt7
Eftersom jag numera delar rosa nagellack med min dotter måste jag fylla på utbudet. Essies alla hjärtans dag-kollektion kommer en liten tös få i present på torsdag.
veckonytt8
Få saker är så romantiskt som att få en parfym. Och då inte vilken som helst utan en som kompletterar hur du redan doftar. Byredo är en riktigt lyxparfym och denna doft är min favvis.
veckonytt9
Ett säkert kort är doftljus. Jag kan aldrig få nog. Jag har precis fått hem tre stycken från det här märket, Victorian Sense, och de är… ja du gissade rätt. MAAAAGISKA!
veckonytt10
Och hudvård! Ge oss hudvård! Skit i dessa dammiga chokladpraliner. Ge oss sheetmasks!!! Här får du tips på riktigt härliga produkter. 

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x