Veckonytt #144

Här kommer ett sprillans hett veckonytt. Först ut är ett tips om en utställning som jag personligen känner att jag bara MÅSTE gå på! Norrvikens trädgårdar ställer ut fotografier av Fernand Fonssagrives. Och det kommer bli magiskt tror jag. Norrvikens trädgårdar är en underbar plats och Fonssagrives bilder likaså.

5 bra skäl att rensa kalendern för en dag. Japp, kunde inte hålla med mer!

Jag letar efter en perfekt svart klänning att ha på jobbet och jag tror att detta kan vara the one!

Modekunniga människor! Lystring! Ett nytt initiativ ska göra modehistorien mer jämställd på mansdominerade Wikipedia. Så vässa pennan och plocka fram er modekunskap! Och in och sprid informationen om alla dessa magiska kvinnor som format, skapat, omformat och utmanat modevärlden.

Allas favoritprinsessa Megan Markle ska släppa en klädkollektion! YES! I die! Men inte för att hon ska bli klädskapare utan som en del av hennes välgörenhetsengagemang. tillsamman med en designers och butiker ska en klädkollektion med jobbkläder göras. Projektet går ut på att för varje sålt plagg så skänks ett plagg till organisationen Smart works. En organisation som fokuserar på att få ut långtidsarbetslösa kvinnor ut på arbetsmarknaden. I applaude you woman!

Tar du hand om dina underkläder? BH:ar ska alltid tvättas i tvättpåse, helst handtvättar och aldrig torktumlas. Här får du fler tips och råd på att förlänga hållbarheten på dina underkläder.

Den drömmigaste kjolen just nu är den från by Malene Birger. Lyx lyx lyx och perfekt till allt. Jobb, fest, AW, brunch you name it!

Detta är min DRÖMSKOR just nu! Ska genast gå och prova dem på lunchen!

En het trend för hösten är rutor i alla dess former. Här hittar du tips och inspiration på hur du bär denna trend.

En annan trend till hösten är midikjolen. Den som går strax under knät. Här hittar du stylingtips och även lite shoppingtips. Me like!

Ha en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x