Jag nosar på en fantastisk förtroendepost

loppis i falsterbo-3
Jag är så glad ska du veta! Liberalerna i Skånes valberedning föreslår mig som ersättare i en nämnd i Region Skåne. Nämligen PHH – psykiatri-, handikapp- och habiliteringsnämnden. En ny nämnd som tar hand om så otroligt viktiga frågor. Jag har så väldans mycket att säga om den här nämnden och om den här nomineringen. Givetvis är inget klart förrän det är klart. På lördag har vi nomineringsmöte då det klubbas vem som hamnar var. Då blir det i god ordning en demokratisk process och om jag har medlemmarnas förtorende blir ersättarplatsen min.

Jag tror jag är särskilt lämpad för den här posten. Du som läser min blogg vet ju allt om mina ätstörningar och om min förlossningsdepression. Jag har med andra ord egen erfarenhet av psykisk ohälsa. Men även i mitt arbete ser jag hur psykisk ohälsa sliter sönder familjer, skapar socialt nedbrytbart beteende och skapar kriminalitet. Jag ser så många människor som inte hade hamnat där de är idag om någon bara snappat upp deras psykiska ohälsa på ett tidigare stadium.

Jag brinner verkligen för att människor ska må bra. Och psykisk ohälsa är verkligen överallt nu. Inte minst när man tittar på flickor så unga som 10 år som börjar banta och har felaktiga kroppsuppfattningar. Det är även bra för mig att det är just en ersättarplats jag nomineras till. Jag behöver ledas av en mer erfaren politiker. Den som föreslås som min ordinarie är Susanne Bäckman. En superkvinna från Liberalerna i Bromölla och en kär vän till mig. Det hade verkligen varit en riktigt förmån att få guidas och ledas och läras upp av henne.

Det jag saknar i erfarenhet kompenserar jag med mod, entusiasm, engagemang och kämparglöd. Håll tummarna för mig. Förhoppningsvis kan jag komma med ett riktigt glädjebesked på lördag!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 år sedan

Oj! Stort! Heja heja dig! Jag håller alla tummar för både dig och dem du kommer kunna hjälpa om platsen blir din. Du skulle vara så rätt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

tack vännen! jag hoppas verkligen!

Ulla Wolter
Ulla Wolter
5 år sedan

Håller tummarna, Frida! Det vore verkligen rätt kvinna på rätt post! Lycka till!😘😘

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
5 år sedan

tack vad fin du är ulla! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x