Instafavoriter – november

instafavoriter november
Ännu en månad har snart passerat och jag har samlat mina favoriter från instagram. Det är verkligen en oändlig källa av inspiration för mig. När jag tittar på månadens favoriter är det tydligt att välklädda powerladies och höstmys har varit det som jag dragits mot.
IMG_7986
@maryorton är en ny bekantskap för mig och jag sparar prick alla hennes bilder. Hon kan onekligen konsten att powerklä sig. Vilka fantastiska outfits hon visar upp. Sådan glamour över denna donna. Åh, så så så drömmig hon är!
IMG_7989
@natalieolofsson har ett rosa och mjukt konto full med inspiration för en mamma som mig. När jag ser denna bilden vill jag bara go crazy på barnkläder och köpa massa fina och mjuka set till Estrid. (Kanske jag kan smyga in något annat än Elsa-klänningar i hennes dagliga uniform då?).
IMG_7993
Lika hett som jag drömmer om badkar lika hett (pun intended) drömmer jag om en braskamin. @akersbergavedspisar är ett konto att snöa in på om man som jag letar efter den perfekta kaminen.
IMG_7991
Åh vad jag vill ha en ny kappa. Gärna grå som jag matchar med vinrött. Lätt höstens vackra kombination! @importantpart är en ständig källa till outfitinspo för mig.
IMG_7987
En annan glamourqueen är @chic.journal som jag nyss börjat följa. In och följ! Hon inspirerar med chict, lyxigt och roligt mode.
IMG_7990
@emeliewallstedt är, lyssna nu på detta, floral designer!!!! Alltså vi MÅSTE bli bästisar! Hon är så glamourös och blommorna är too die for! In och följ omedelbart. Låt oss ta fredagsbuketten till oanade höjder!
IMG_7988
Vårt sovrum är tråkigt känner jag. Det blir aldrig någon riktig myskänsla där inne. Planlösningen är knäpp. @michaelagrut har ett sovrum som ger sådan otrolig myskänsla. Note to self. Måste köpa linnesängkläder och nya sängbord. Typ igår!
IMG_7992
Jag såg denna drömmiga stjärna på @savedalensbelysning och klickade genast hem en rosa till Estrid.
1
Åh kjolperfektion! Jag tror tiden är inne för mig att börja bära mer tweed! @streetrends samlar alla snyggaste streetstylebilder och omg vad kvinnor kan klä sig runt om i vår värld!

Nu ska jag bege mig ut i vintersolen för en liten promenad. Vi har ju stegtävling på jobbet och jag är DETERMINED att vinna! Sen svänger jag inom salladsstället för jag har längtat efter en chevrésallad i veckor nu! Därefter ska jag förbi Kriscentrum i Lund. Vi samlas några gånger om året för att prata om utmaningar inom området våld i nära relationer. Tillsammans kan vi göra stor skillnad vår våldsutsatta, men även i viss mån för förövarna. En intressant och viktigt eftermiddag med andra ord.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Vilka underbara inspirationsbilder! Klänningen var fantastisk.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x