15 – mina drömmar

mina drömmar-1Dessa två är min dröm. David är precis den mannen jag alltid drömde om att dela mitt liv med och så drömde jag om att bli mamma. Få en egen familj. Det enda som egentligen betyder något är ju hälsan och kärleken, men om man får drömma lite mer vidlyftigt så fylls mitt huvud ofta av tanken på ett hus. Jag slits mellan att bara ta ett så att man liksom får det ur systemet eller om man ska ha is i magen och vänta på the one. Även om pengar för the one kanske kräver att vi har arbetat ytterligare några år. Jag drömmer om att fylla huset med bara sådant som är vackert, som blir en plats där Estrid växer upp och vars väggar fylls med barnskratt, upptåg och mysiga lässtunder. I mina drömmar är huset ett sekelskiftshus med djupa spröjsade fönster, ett stort kök med plats för många vänner och en stor familj. En stor trädgård med pioner, magnoliaträd och lavendel. En gunga till Estrid och en örtträdgård för min matlagning. På uppfarten står vår bil som är bytt från en skruttig Volvo V70 till något härligare och nyare. Kanske att jag jobbar lite mer kreativt. Får in bloggen på något sätt som mer än en hobby. I mina drömmar jobbar både jag och David hemifrån. I ett kontor med två skrivbord och två Mac sitter vi mitt emot varandra och jobbar, dricker kaffe och kivas om vi ska lyssna på P1 eller P3. Kanske gör vi gemensamma projekt. Tänk vilken dröm! Det är givetvis enormt mycket jobb att vara sin egen men tänk vilken frihet. Och vilken dröm att få jobba hemma! Dricka sitt eget kaffe och bestämma sina egna tider. Föräldraledigheten har verkligen gjort mig bortskämd i att få vara hemma. Platsen jag älskar mest.

Sen drömmer jag ju också om den perfekta garderoben, an aldrig förekommande bad hair day och resmål dit det alltid är varmt och juicen alltid perfekt läskande. Men vem drömmer inte om det!? =)

Vad är dina drömmar?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x