Nya rutiner tar tid att komma in i

nya rutiner tar tid-1
Jag har visst försvunnit några dagar och det är för att jag gjort förändringar i mitt liv. Inte stora, men tillräckligt stora för att kasta omkull min rutiner. Och för en rutinmänniska som mig tar det lite tid att komma in i nya rutiner. Jag har valt att gå tillbaka till advokateriet på 100%. Jag har börjat få mycket att göra och många som efterfrågar hjälp från just mig. Det blev ett naturligt steg att öka upp min tjänst igen.
nya rutiner tar tid-2
Det betyder att jag inte har min hemmafredag längre. Nu försöker jag hitta strategier och sätt att fortsätta driva bloggen med samma tempo och härliga innehåll som när jag hade mina fredagar. Idag ska jag alltså ta på mig advokatkappan även denna dag och åka till kontoret. Jag har en väldigt innehållsrik dag framför mig. Det är mycket på jobb och flera nya kvinnojourer som efterfrågar min hjälp. Efter jobbet låter jag David hämta Estrid och ombesörja vardagsbestyren. För jag ska på ett härligt event med härliga kvinnor. Följ mina instastories ikväll så blir det lite filmer och bilder.
nya rutiner tar tid-3
Jag ska klämma in en promenad på lunchen för nu har vi stegräkningstävling på jobbet. Jag förlorade stort förra omgången och denna gång är jag fast bestämd att VINNA! Priset är ett mastigt presentkort på Hansacompaniet. Come to mama!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
5 år sedan

Grattis till ett aktivt och viktigt val. Kvinnojourerna gör ett viktigt arbete och behöver det bästa stödet.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
5 år sedan

Ja det är en förmån att få hjälpa dessa kvinnor.

Anna
Anna
5 år sedan

Heja dig vad bra du är! Låter som helt rätt beslut.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

Tack fina du! Ditt (och er andras) stöd betyder mycket för mig.

Sara
Sara
5 år sedan

Va kul! 😀

Pia Widlund
5 år sedan

Kul att du är efterfrågad och att det går bra för dig! Stegtävlingen kommer du att vinna lätt!

Sara Borg
5 år sedan

Hurra! Kul med förändring och det går ju alltid att ändra igen om det inte känns bra längre fram <3 Kram kram

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x