Den ljuvliga vardagen

den ljuvliga vardagen-1
Ljuva vardag! Åh, vad jag älskar dig. Det finns något väldigt mysigt och lugnande i vardagsrutinerna. Jag älskar att få komma hem. Det första jag gör är att ta av mig kläderna och sätta på mjukiskläder. Sen lyssnar jag på Studio ett och lagar middag. Ute har det blivit rejält ruggigt och mörkt och nu äter vi middag till tända ljus varje kväll. Idag gjorde vi samma rutin. Jag är dödstrött efter två usla nätter och ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag har haft en väldigt spännande dag idag. ROKS hade en seminariedag på temat våld och vårdnad. Alltså väldigt passande för mig som är specialiserad på våld i nära relationer och arbetar med vårdnadstvister.

Under höstlovet höll vi kvar vid våra vardagsrutiner men de fick lite mer tid och utrymme. Det gillar jag. Att ledighet inte behöver innebära massa nytt och maxade dagar. Det kan vara precis som vanligt bara med mer tid. Vi har ätit långa frukostar. Estrid har överraskat med att dels duka fram frukost och porslin en morgon. Jag trodde knappt det var sant. Hon överraskade även en annan dag med att på eget initiativ gå upp där uppe och städa på vårt och sitt eget sovrum och bädda sängarna på en treårings vis. Alltså <3 <3 <3 <3 <3
den ljuvliga vardagen-2
Min monstera har fått en ny kruka och en ny plats. Imorgon ska jag gå till Emmaus och kolla på mindre krukor för min kära mormor har gett mig en ny växt plus att jag har en hel del palettbladsticklingar att ta hand om.
den ljuvliga vardagen-3
Under höstlovet har den här gulliga bott på vår trappa. Och ja, det är yours truly som har karvat ut den. Jag är väldigt stolt!
den ljuvliga vardagen-4
Jag har hittat ett toppenbra styrketräningspass som jag gör hemma lite då och då. Estrid är med ibland och ibland inte. Oftast vill hon bara klättra på mig men visst, det är praktiskt att göra knäböj med en dotter på ryggen när man inte har så många hantlar där hemma.

Nu ska jag sminka av mig, lägga en lermask och sen en sheetmask och njuta av att Outlander kommit igång igen! Sexig 1600-tals skotte i kilt. We meet again! Först ska jag bara se till att Estrid kommer i säng utan att jag tjatar hål i huvudet på mig själv samtidigt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Jag tycker också det är skönt att komma hem på kvällarna. Trivs både på landet och i stan!

Sara Borg
5 år sedan

Men ååååå, jag älskar att du tränar hemma och att Estrid visar intresse för att hänga på. Du bygger en bra grund i henne där att se motion som något som hör hemma i vardagen 😃

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
5 år sedan

jag önskar jag tränade oftare hemma än vad jag gör 🙁 Men jag försöker.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x