ÅRSSAMMANFATTNING – FEBRUARI 2015

TIVOLI radio-1

Februari var en mycket långsam månad, även bloggmässigt. Jag var så oerhört gravid, trött och jobbade min sista månad på kontoret innan en månads ledighet väntade innan förlossningen. Jag kände mig begränsad av min foglossning och kunde inte ta mig någonvart utan David. Jag spenderade den mesta av tiden hemma, skrotade runt, lyssnade på radio i köket och bakade, vilade och läste. lena andersson egenmäktigt förfarande-7 lena andersson egenmäktigt förfarande-5 lena andersson egenmäktigt förfarande-3 lena andersson egenmäktigt förfarande-2 lena andersson egenmäktigt förfarande-1

En av böckerna jag läste, som jag älskade vansinnigt mycket var Lena Anderssons bok Egenmäktigt förfarande – en roman om kärlek. Jag strök under citat efter citat och kände att denna boken berättade precis allt som hur jäklig den obesvarade kärleken kan vara. flattered-2

Estrid bökade runt inne i magen som en riktig vilde och varken hon eller jag verkade få mycket sömn. Jag inveg mina underbara inneskor från Flattered och satt mest hela tiden i soffan och plöjde en hisklig massa serier. alla hjärtans dag-6

Vi åkte och storhandlade och fyllde kyl och frys med allt som var gott. Mat blev viktigt under den här sista tiden av graviditeten, eftersom jag var så begränsad att göra andra saker. Vi lagade många goda middagar, testade nya recept och lagade oss igenom Elle mat & vin med stor glädje. alla hjärtans dag-4

Vi firade alla hjärtans dag och längtade ihjäl oss efter vår lilla bebis. alla hjärtans dag-2

Och så åt vi frukost. Wow vad vi åt goda frukostar. Men mest går februari till historien som månaden jag sov mig igenom dagarna, kollade serier och i ärlighetens namn var ganska så plågad.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x