Klinik Wiking bjöd in till ett pangevent.

3
Igår var jag på klinik Wiking för ett event i skönhetens tecken. Det var Johanna, den sköna bönan i ormkjol, som bjöd in. Bredvid henne står Emma, som jag är bekant med för våra föräldrar är bra vänner. På eventet var det massor med härliga kvinnor, god mat, hudvård, smink och hår. Jag smet dit efter jobb och kände att det var en perfekt avslutning på min jobbvecka.
klinik wiking-1
Klinik Wiking erbjuder olika behandlingar och främst injektionsbehandlingar. I nuläget är det inget som intresserar mig och som jag inte vill göra, men desto mer intresserad var jag av den hudvården som Neostrata demonstrerade. Det kommer mer om det lite längre ner. Okej, det kommer mycket mer om det lite längre ner.
klinik wiking-2
Längst till vänster av dessa tre kvinnor är Sophie som jobbar på Neostrata, ett märke som ägs och produceras av Exuviance. I mitten har du kvällens värdinna Cecilia, som äger kliniken. Och till höger min sköna böna Johanna.
1
Det finns många som tittar på events som dessa, med fokus på skönhet, som ytligt trams. Det kunde inte vara mer fel. Först och främst är det bisarrt att kvinnors intresse minimeras till yta, medan mäns förkärlek för bilar, golfklubbor och klockor bara är statushöjande. För det andra är det ett vilorum att få vara i ett forum med bara kvinnor. Vi pratade om livskriser och missfall, acne och depressioner, dåliga äkta män och slitande småbarnsår. Säg de män i grupp som kombinerar sina intressen med så mycket själ?
klinik wiking-3
Det är hårt att vara bloggare denna tiden av året. Oj, vad ljuset är ruggigt dåligt.
2
Okej, nu ska vi snacka hudvård! Neostrata ägs som sagt av Exuviance. Som jag har förstått det är Neostrata det märke man gör över till när man behöver lite mer oomph och kanske blivit lite äldre. Sophie från Neostrata demonstrerade en retinolpeeling. Retinol är en kraftfull A-vitamin som hjälper med acneärr, lyster, åldertecken, fina linjer ja allt. OMG VAD JAG VILL TESTA DETTA! Peelingen är det bästa som hänt mig. Jag hade som vanligt tusen frågor och älskar förmånen att få ha Sophies expertkunskap och få svar på alla frågor man har. När man gjort den här peelingen fjällar huden på ansiktet. Sen ser man ut som man är 8 typ! =)
klinik wiking-6
Sophie rörde mig till tårar. Sättet hon berättade om ”acneoffer” var som att få min kropp inbäddad i bomull. Jag har aldrig träffat en hudvårdsterapeut som varit så extremt passionerad för hudvård men trots det ändå haft ett större fokus på själen än huden. Det känns som att hon gör allt för hjälpa dem som lider av acne. För att ha acne kan verkligen vara som att leva i ett fängelse. Så nu vill jag doppa mitt huvud i retinolpeelingen och sen fjälla av hela ansiktet.

Efter eventet åkte jag hem till min lilla familj. Jag fick visa upp min goodiebag för David och sen njöt jag av vår nya serie Bodyguard, samtidigt som jag fick en fotmassage. Japp, livet kan vara precis så underbart. Nu sitter jag i soffan med Andreas och Sara. Det var evigheter sen vi sågs och jag har längtat. Jag tror de längtat efter oss också för de vill inte gå hem. Papporna och barnen har handlat tacogrejor och snacks och det blir en helkväll. Imorgon har vi livets första bröllopsdag och fars dag på en och samma gång. Jag misstänker att dagen kommer bli extra av allt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Borg
5 år sedan

Men vad är det för snyggt du har på dig, är det ett par byxor (lite svårt att se på bilden, skulle kunna vara en kjol kanske…)? Älskar färgen och kombon med outfitten i övrigt 👌🏼

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
5 år sedan

Det är ett par byxor från Kappahl. Här är länken: https://www.kappahl.com/sv-SE/dam/byxor/culottebyxor/laura-culotte/569442

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x