Veckonytt #100

veckonytt1
Alltså wow, jag har gjort 100 stycken veckonytt! Tänk så mycket inspiration, shoppingtips, feelgood och girlpower som finns i dessa hundra inlägg. Denna vecka får du 10 inspirerande tips att kicka igång din vecka med. Först ut är detta magiska hårsmycke från Lite Kalabalik. jag tycker faktiskt att vi borde använda mycket mer hårsmycken generellt. Jag är SÅ trött på min hästsvans och vill bara dekorera mig med klämmor, spännen, diadem och hårsmycken!
veckonytt2
SVT ska nu ha en ny serie som handlar om klimakteriet. Äntligen säger jag. Det är så typiskt att något som ALLA kvinnor går igenom är helt dolt i tysthet. Ingen pratar om det, det är som skamligt och pinsamt och det hyschas om det. Trams säger jag! Ut med det i ljuset och låt oss kvinnor få ta plats och visa att klimakteriet kan va en son of a bitch att gå igenom.
veckonytt3
Wow kolla in denna klänning! Alla behöver denna klänning. För dig med en rakare kropp trollar den fram magiska kurvor. Och för dig med kurvor, grattis, du kommer se ut som en perfekt slingrig väg i denna! Jag måste själv klicka hem den! Och för 399 kr!
veckonytt5
Metro mode har en artikel om vilka kompistyper du ska undvika och göra slut med.. Jag skriver under på vartenda ord. Bort med dessa energi- och glädjetjuvar!
veckonytt6
Halsbandsperfektion från COS!
veckonytt7
Josefine som bloggar på metro mode har skrivit ett väldigt viktigt och ögonöppnande inlägg om ensamhet. Den ensamhet som infaller när man är med en människa som inte riktigt är där. Som istället är mer fokuserad på sin telefon än personen framför dig. Förfärligt och något vi alla behöver tänka på.
veckonytt8
Min drömstol! Ambassad karmstol från Källemo. ÄLSK på den!
veckonytt9
Denna jacka! Alltså <3 <3 <3 Mini Rodini gör verkligen helt magiska barnkläder. Jackan är verkligen en dröm!
veckonytt10
Acne studios har nu släppt denna väska. Jag känner verkligen att jag så gärna hade velat ha en klarröd läderhandväska. Det är så mycket power och statement i en sådan väska. Man är en vandrande vixen då.
BW-180619
Jag tycker att denna stickade omlottkofta ser så lyxig ut. Det är värsta budgetkapet, men passar perfekt in i min bruna höststil.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x