Ansiktsbehandling på Exuviance i Malmö

INLÄGG I SAMARBETE MED EXUVIANCE
ansiktsbehandling exuviance målmö
I fredags gick jag till Exuviance klinik i Malmö för en ansiktsbehandling. Jag ville typ gråta av njutning. Detta var exakt vad jag behövde. Stress, mycket socker, ett hejvilt blandande av produkter och ständig sömnbrist har gjort sin styggelse på min hud. Men även själsligt behövde jag de där två timmarna av en mjuk säng, invirad i ett tjock duntäcke och fina Sarah som verkligen tog hand om mig. Kropp som själ.

Jag har gjort flera ansiktsbehandlingar, men aldrig någon på Exuviances egna klinik. Ingen fattar varför för detta var något utöver det vanliga. Ingen av er kan ha missat att Exuviance är mitt absoluta favorithudvårdsmärke. Inget annat märke har gjort sådan skillnad på min hud som detta.

Jag fick ansiktet tvättat och förberett för syra. Två olika syror penslades på (och som jag njöt då ska ni veta) och medan dem verkade fick jag hårbottenmassage och hand- och armmassage. Porrtömning, ansiktsmask, ansiktsmassage och vaxade ögonbryn var bara några av de etapper jag fick uppleva. Gud, bara jag skriver detta pirrar det i nacken av minnet från hur himla härligt det var.
exuviance-1
Exuviancekliniken i Malmö är underbar! Det är som att komma in i himmelen där glänsande produkter står i ljusskåp och typ strålar. Kanske lite att jag förväntade mig att en gosskör skulle komma ner från himlen och sjunga en vacker symfoni. Fatta lyckan i att det finns en Exuvianceklinik i Höllviken OCH att jag kan fortsätta gå hos Sarah, fast där.

2017 var året jag tackade ja till allt. 2018 ska vara hälsans år. Jag ska verkligen ta mig tid och prioritera att lägga mina pengar på psykisk, fysisk och själslig hälsa. Härmed, inför Gud och denna församling, lovar jag att verkligen prioritera att gå på ansiktsbehandling var sjätte vecka. Visst, Exuviances produkter gör underverk för min hud, men resultatet jag får i själen är mångdubbelt större.

Om jag var du hade jag genast kollat upp din närmaste auktoriserade Exuvianceklinik. Och så bokar du en tid. Gör en klassisk ansiktsbehandling, låt dem analysera din hud, få en lapp med de produkter de rekommenderar och sen fasar du sakta in produkt för produkt i takt med att din ekonomi tillåter. Tro mig, once you go Exuviance, you never go back! Efter min ansiktsbehandling gick vi på fest och tre personer anmärkte på hur fin min hud såg ut och vilket fint glow jag hade. Jag låter resultaten tala för sig själv!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Louise Andersson
Louise Andersson
6 år sedan

Åh vad det låter underbart! Jag blir så avundsjuk på dig! Jag har själv använt (och älskat) Exuviance under en längre tid men idag tål jag inte en endaste liten produkt och än mindre en ansiktsbehandling 🙁 :(. Jag får njuta desto mer av att läsa om din härliga upplevelse!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise Andersson
6 år sedan

På vilket sätt är det du inte tål dem? vad händer med huden. Berätta allt! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x