Det börjar bubbla!

det börjar bubbla
Jag känner hur det bubblar! Inom mig, i bloggen och runt omkring min blogg. Det har börjat trilla in nya läsare (ni ska känna er extra välkomna), min statistik har gått upp på sistone och kreativiteten inom mig är skyhög just nu. Jag har alltid tänkt på mig som en kreativ person, men inte som en entreprenörig person. Men den där entreprenören har börjat knacka på dörren. Helt plötsligt får jag idéer på saker jag borde göra, produkter jag borde börja sälja och projekt jag borde kicka igång. Var sak har sin tid och jag suger än så länge bara på karamellerna, men det är spännande. Det är spännande att känna att jag är på en inre resa där jag upptäcker nya sidor hos mig själv.

Jag har just nu en känsla av att jag kan göra precis allt. Det är inte hybris (jag lovar) utan mer en livsglädje som gör att allt känns lustfyllt och möjligt. Jag är så glad att jag börjat konkretisera mål här i livet så att jag kan checka av dem. Det blir så tydligt då att jag rör mig i rätt riktning och mot mitt stora mål.

Vid årsskiftet satte jag som mål att ha 10.000 unika besökare i månaden vid årets slut. Det kändes som ett väldigt högt satt mål, men när jag i juni kunde mäta att jag hade haft 6.000 unika besökare började jag verkligen våga tro att det kan hända. Likadant med instagram. Mitt mål sattes på 2.000 följare och varje dag ser jag hur det tillkommer någon ny följare. It could happen!

En sak är säker! Om jag når mitt stora mål och tillslut kan leva på bloggen då ska du firas, hyllas och skämmas bort! Jag tror inte riktigt du förstår hur betydelsefull du är för mig. Varje besök, delning och kommentar för mig framåt steg för steg. Dina tankar och funderingar inspirerar mig och ger mig material till nya blogginlägg. Du har önskeinlägg vilket är så otroligt roligt att försöka skapa till dig. Du är helt enkelt bäst och jag är så tacksam för dig!

Just nu, just precis här och nu, är allt perfekt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

48 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Har kommenterat tidigare men så klart nu igen. Har sällan läst en mer underbar blogg, du peppar alla med dina härliga inlägg. Du står verkligen upp för alla och vad du står för. Heja dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

du är så fin! åh vad glad jag blir för din kommentar! KRAM!

Susanna
6 år sedan

Jeg er en av dine nye lesere, og ser at det finnes så mange inetersante teamer du tar på bloggen din, bare forrige innlegg om Bad Feminist fikk meg til å ville lese boken. Ønsker deg lykke til med videre blogging eventuelt entreprenøskap! Kram Susanna

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susanna
6 år sedan

först och främst, VARMT välkommen! Jag är så glad att du ville kommentera! Du MÅSTE läsa boken. SÅ rolig, djup, intressant och BRA! Hoppas du vill titta in igen så vi kan hålla kontakten! Kram!

Susanna
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Det kommer jeg definitivt til å gjøre:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susanna
6 år sedan

<3

majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken
6 år sedan

Det låter ju toppen! Har du några tips på hur du gör för att synas och få folk att stanna? 🙂 Det kanske du redan skrivit om, men jag har ju lite att läsa igenom då jag är ny här hos dig. Jag fastnade för din blogg direkt när jag kom in här. Kanske för helheten och många intressanta ämnen.
/Lisa

Frida G Svensson
Frida G Svensson

Bra fråga! Vet du, jag gör ett helt eget inlägg om det! Så himla glad för att du lämnade en kommentar! Det ska du ha stort tack för! Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

tack fina du!

Netti Starby
6 år sedan

Så himla kul att det går bra för dig och du är grym! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
6 år sedan

tack så jättemycket! Det gör mig väldigt glad!

Bella
6 år sedan

Härligt att det går så bra med bloggen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
6 år sedan

ja äntligen, jag jobbar så himla hårt så det är kul att se resultat!

anneli
6 år sedan

Fan så underbart att ha den känslan, jag har precis fått den tillbaka 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  anneli
6 år sedan

grattis! kör nu hårt på den här känslan!

Vanessa Andersson
6 år sedan

såå kul att det börjar växa!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vanessa Andersson
6 år sedan

ja det är så motiverande att se resultat!

Days by Johanna
6 år sedan

Så härligt när det känns så! =)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Days by Johanna
6 år sedan

ja verkligen! är så tacksam för det!

Sara
6 år sedan

Åh vad kul 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

visst är det!? =)

Linda Olsson Asp
6 år sedan

Åh hejda dig kan jag få lite av din inspo just nu, behöver det 😉 Kul att du hittade till min blogg med;)
Svar: Ja hahahaha så tänker jag med, exakt!? Vad händer där liksom? Vi har helt enkelt blivit liiite förståndigare med åren kan man säga;)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda Olsson Asp
6 år sedan

välkommen hit till min oas av inspo! <3 jag ska fortsätta följa dig!

Anna
Anna
6 år sedan

Såklart att du känner så för det är precis så det är! Du har något speciellt som ingen annan blogg har. Du har feelgood men det finns också djup och power. Själv är jag så trött på yta och att allt ska vara så jäkla bra. Ingen lever så och dessutom så är vi (eller jag) inte bara intresserade av inredning och kläder. Så kul att din blogg växer. Det är du värd.

Angelica
Angelica
Reply to  Anna
6 år sedan

Kan inte göra en bättre sammanfattning än Anna! Spot on!!

B I
B I
Reply to  Angelica
6 år sedan

Håller med Anna och Angelica!!! Har kommenterat det förr det förr och menar det fortfarande. Stort Grattis!! Jätteroligt att det går så bra! Det är du minsann värd, du jobbar hårt för det och det känner vi följare av. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
6 år sedan

en miljon kramar till dig!! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

men alltså lägg av vad fina ni är!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

<3 <3 <3 men tusen emojis med hjärtögon! SNälla snälla du! jag kämpar på och njuter när jag ser resultaten! Kram!

Emilia
6 år sedan

Åhh,så underbart 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emilia
6 år sedan

ja det är stor tacksamhet i detta!

MALIN
6 år sedan

Vad du är grym och fin! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  MALIN
6 år sedan

tack fina du! <3

ullie
6 år sedan

så skoj när det kikar in lite nya o mera o man hoppas de stannar
kram o fin onsdag

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ullie
6 år sedan

ja varje läsare betyder så otroligt mycket för mig!

Anna Martina
6 år sedan

100% glam!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna Martina
6 år sedan

100% tack! <3 <3 <3

Linda
6 år sedan

Älskar din blogg jag kollar varje dag i min läslista om du gjort något nytt inlägg, jag läser det mesta men kommenterar inte allt.
Sen har jag ju missat helt din instagram så där har jag ju med såklart klickat i nu att jag vill följa dig.
Hur var bloggträffen? för visst var den i helgen som var eller har jag snurrat till det helt nu?!
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

tack fina du! jag hade såklart blivit jätteglad om du ville följa mig på insta. Bloggträffen var riktigt härlig! God mat, glada kvinnor och bra samtal! Kram

Linda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Härligt låter som en bra bloggträff.
Ha en fin kväll
Här kör vi lite sjukstuga med förkylning så får se hur pigg man är imorgon om man tar sig till jobbet eller ej det visar sig ju
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

åh krya på er!

Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!
6 år sedan

Kör hårt 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson

go go go! <3

Mikael Hellqvist
6 år sedan

Din blogg är riktigt snygg och jag tror att du uppnår 10k innan årsskiftet. Jag håller tummarna!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mikael Hellqvist
6 år sedan

åh gud vad jag hoppas du har rätt! <3

Lingon
6 år sedan

Och du är på väg! Jag gillar att kika in här och älskar ditt driv och din energi!
Ha en fin fin kommande vecka.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lingon
6 år sedan

men åh tack! gud vilken fin kommentar! <3 ha nu en underbar vecka och hoppas du får det soligt och härligt.

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x