Veckonytt #56

veckonytt1

Livet tar tydligen inte hänsyn till att jag har blivit fru för igår vaknade jag med olidligt lite sömn i kroppen, en sjuk dotter och en lång to do lista på jobbet. David jobbade igår så jag kunde riva av jobb så att jag kan vabba idag. Men det är mysigt tycker jag. Vi har ätit frukost och nu dricker jag kaffe, bloggar och så kollar vi på tv. Min första vardag som fru kändes ändå väldigt bra. Allt är som vanligt men ändå ovanligt. Jag känner mig sjukt speciell. Det var en av er läsare som skrev ”att vara gift är precis som innan, men allt blir 20% bättre”. Jag har verkligen burit med mig det.

Men veckonytt måste gå av stapeln även om det är en dag för sent. Veckans veckonytt återspeglar min iver att komma tillbaka till bloggandet och jobb med det, efter veckor av fokus på bröllopsplanering. Det första jag vill visa är den här artikeln från divine living med kvinnliga superentreprenörer som känner massvis utan att tumma på livskvalitén.
veckonytt2
The glitter guide har gjort en häftig intervju med multientreprenören Kalika Yap. Och jag suger åt mig av vartenda råd.
veckonytt3
Jag känner mig målmedveten i att jag vill få fler följare på instagram och ska med stort intresse ta mig an den instagramstrategi som Venus trapped in Mars har delat med sig av här. 
veckonytt4
Jag är besatt av allt som har med kriminalitet, brott och straff att göra. Fina Sanna har gjort ett grymt bra inlägg på crimepoddar. Jag är nu helt fast i Mordpodden och lyssnar på den oavbrutet.

Nu ska jag fortsätta dyka ner i bloggjobb kombinerat med vabbning. Äntligen har jag tid över till tankar utöver bröllop. Det känns som jag välsignats med oceaner av tid helt plötsligt. =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x