Veckonytt #57

veckonytt1
VILKEN helg jag haft. Jag är heeeeelt slut! Tre sinnessjukt intensiva dygn med otroligt lite sömn. Jag kommer berätta allt om landsmötet för det finns jättemycket att berätta. Men idag är det dags för ett veckonytt och jag kommer för ovanlighetens skulle lyfta mig själv lite grann. Jag har fått stort genomslag i media denna helg. Jag har haft en debattartikel i Aftonbladet och blivit citerad av Sydsvenskan, DN, SvD och Uppsala nya tidning. Jag blev även citerad i lunchekot (fast de sa fel namn) samt i tv4:s kl19-nyheter.
veckonytt2
Jag är fortfarande helt upplyft av mitt möte med Åsa om henne GRYMMA företag Soldiser.
veckonytt3
Sleepo har fått in vackra linnedukar från Himla. I år slår min dröm äntligen in, nämligen att fira jul i mitt egna hem och då vill jag duka vackert med linnedukar och linneservetter. Denna askgrå färgen är verkligen underbar. Tänk denna duk med röda inslag, granris och glittrande ljusslingor. Magiskt!
veckonytt4
Du fattar att vi MÅSTE var och en av oss köpa denna boken!!! 
veckonytt5
Men gud GE MIG! Peeling pads med retinol. Jag hoppas på askungehud i en burk! Peter Thomas Roth gör magiska produkter och jag har aldrig blivit besviken. Därför är jag dying att testa dessa!
veckonytt6
Är du läppstiftsgalen! Alltså dör på denna produkt. I jul kan du på Kicks köpa NYX soft matte lip cream vault. Det är alltså mindre tuber av deras sagolika läppisar. Jag blir nästan som svettig av denna bild. VEM köper denna till mig?!?!?!?!?!

Denna vecka är min gå in i koma-vecka. Jag är sååå otroligt glad men trött. Så det blir bara koma, sömn och mys. Även om jag just idag ska på lite galej. Café Dornonville har event tillsammans med Ioaku och Eddie Fischer (alltså girlcrush på hennes klädstil!) Nästa vecka ska dock äntligen gå in i julkokongen. Musik,baka, pyssla, pynta, skriva brev till tomten. Åh vad jag ska vältra mig julen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
FILIPPA
6 år sedan

Åh linne-tyg i allt är verkligen min favvo! Så skönt 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  FILIPPA
6 år sedan

samma här! <3

Petra
6 år sedan

Vill ha linne lakan i sängen! Artikeln är bra, vi ska inte ha religiösa skolor. Däremot är jag inte med liberalerna när det gäller delad föräldra försäkring, alla lever vi så olika liv och att ta bort i individens rätt att välja kommer innebära att kvinnor antingen är hemma utan betalt eller att alla barn börjar tidigt på förskola. Tror att vi behöver angripa problemet på annat sätt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
6 år sedan

Vi vill inte ha delad föräldraförsäkring utan istället röstade vi igenom ett helt nytt och moderns förslag på föräldraförsäkring. Jag tror jag måste skriva ett helt eget inlägg om det!

Paulina Gunnardo
6 år sedan

Å.. här är det också typ koma den här veckan. Ska tillåta mig att vara trött och seg. Viktigt det där. Bloggade idag om stress och högt tempo och hur just vi kvinnor är mest utsatta. Stress är ju den vanligaste orsaken till sjukskrivning idag så det låter klokt att du tar hand om dig den här veckan efter mycket jobb <3

Grattis till publiceringen i tidningarna! Kul!! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

åh då njuter vi av lugnet denna vecka och helg! Stress är ju bara livsfarligt! Och tack! Ja mediabevakningen har varit väldigt rolig faktiskt!

Emelie
Emelie
6 år sedan

Åh grattis Frida till allt roligt som händer just nu! Bilderna från bröllopet var fantastiska och när jag hörde tv4s rapportering från mötet, tänkte jag direkt på dig.Sen dök du upp i Tv:n, snacka om stolt ögonblick och då smiter jag ju bara in här en gång per dag och känner dig inte alls egentligen. Du är en sån FÖREBILD!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emelie
6 år sedan

fatta hur jäkla fint det är att du blev stolt över mig när jag var med i nyheterna. Vi har verkligen ett äkta systerskap här på bloggen! Att du tittar in här varje dag är en sådan gåva för mig! <3

buroyfoto
6 år sedan

Så bra at du har hatt en flott helg 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  buroyfoto
6 år sedan

ja men kommande helg vill jag bara sova! =)

Hannhanna
6 år sedan

Det är så kul att få fira jul i sitt eget hus! Vi flyttade in 1:a december och stressordnade hela huset så vi kunde fira hos oss hela familjen när vi köpt hus.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hannhanna
6 år sedan

ja det ska bli det mysigaste ever!

Amanda
6 år sedan

Men wow vad coolt!!! Grattis <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

tack! Det är härligt när hårt arbete ger bra utdelning!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x