Veckonytt #86

veckonytt
Jag ljög visst för er förra veckan. Jag skrev att jag hade två jobbveckor kvar. Not true. Men NU har jag två jobbveckor kvar innan semestern och det är ljuvligt! Men visst känns det lite som att semestern redan börjat? Det känns som vi haft sommar hur länge som helst och då har semestern inte ens börjat.

Veckans veckonytt börjar med ett tips på ljuvliga barnkläder och barnsaker. Béton studios har de mest ljuvliga barnsaker jag sett på länge. Kan jag få en bebis prick nu så jag kan lägga den gulliga lilla bebisen i den där korgväskan. Den är ju helt magisk!
veckonytt2
Maria Nilsdotter har gjort ett örhänge som en hyllning till sin väninnna. Jag tror jag minns bakgrundshistorien men jag kan ge er lite fake news nu. So bare with me. Marias väninna var på en restaurang och beställde in ostron. Det extremt ovanliga hände. Hon fann en pärla i sitt ostron. Pärlan blev hennes lyckosak och käraste ägodel. Så hade hon inbrott i sitt hem och pärlan blev stulen. Som en hyllning till väninnan gjorde Nilsdotter dessa ostron i silver eller guld med en pärla i. Utan bakgrundshistorien älskar jag ändå örhängena, men med historien känns det som det finaste örhänge man kan äga. En hyllning till systerskapet.
veckonytt3
Jag är helt besatt av bloggen Studio Elwa. Jag har aldrig sett ett vackrare barnrum än det som finns hemma hos henne. Hon är så fantastiskt grym på inredning och jag vill göra copy paste på allt, måla om vartenda rum och bara inreda inreda inreda! Just nu är jag dock väldigt nöjd för hallen är äntligen klar. Taket målat, garderoberna klara och nu äntligen äntligen även trappan. Det blev ett helt nytt rum. Nu kliar det i fingrarna att ge mig på Estrids rum och det som ska bli gästrummet.
veckonytt4
En annan inredningsbloggare som jag är besatt av är Petra som driver House of Philia. Har du någonsin sett en vackrare soffa och ett vackrare vardagsrum. Jag älskar att hon är sådan lyxapa. Vill ha allt!
veckonytt5
Det ska komma en bok om Estrid Ericsson. Kvinnan vi namngett vår Estrid efter. Självklart måste jag köpa den till min Estrid. Så att hon verkligen förstår hur mycket magi som ligger i hennes namn.
veckonytt6
Jag är SÅ sugen på att göra om köket. Det är för brunt. Gud, jag skyr detta bruna som pesten! Jag är också riktigt sugen på en sådan här glashållare som ska hängas på väggen. Det känns som ett måste faktiskt. Älskar att den finns i guld också.

veckonyttb
Tjohoo mera barnkläder! Jag har även stött på märket Tambere som gör SÅ fina barnkläder. Jag vill ha en av allt för Estrid kommer vara så fin i dessa kläder.

Ha nu en riktigt riktigt fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
5 år sedan

Men åh, tack snälla för fina ord! Älskar när folk är besatta av mina barnrum 😉 <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
5 år sedan

alltid besatt av dig! nu är jag besatt av att du kommenterat här!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x