Veckonytt #149

Ny vecka, nya tag! Jag är faktiskt väldigt pepp! Jag känner att luften fått den där höstkrispigheten och jag tycker det är fantastiskt. För en introvert person som mig är innekurarmyset livets höjdpunkt! Jag känner mig levnadsglad. Min dipp jag hade för en tid sedan är bortblåst. Woop woop med andra ord!

Om jag vore rik skulle jag klickat hem denna PERFEKTA jacka omedelbart! Alltså vilken DRÖM!

Viaplay släpper nu en ny serie om kvinnliga brottmålsadvokater specialiserade på kvinnofrid och heder. Låter det som någon annan du känner…? Jag kommer säkerligen hata denna serie. Jag kommer frusta och pusta ATT SÅDÄR FUNKAR DET INTE I VERKLIGHETEN. Men ni andra mer normala och inte arbetsskadade personer kommer nog finna denna serie mycket spännande.

Jag tycker det är viktigt att människor lär sig mer om psykisk ohälsa och depressioner. Många tror nog att depression ser ut och visas upp på ett visst sätt. men det finns andra, lite mer svårtolkade, symptom på att man kanske har en depression. Jag tyckte mycket om den här artikeln som talar om just de här andra tecknen som kan tyda på att man har en depression.

Jotex släpper en fåtölj och den är SÅÅÅÅÅ snygg! Ge mig två tack!

Jag fick den här kjolen av Gerry Weber och ni är MÅNGA som efterfrågat länk till den. Här är länken. Detta är höstens mest perfekta kjol. Jag har redan minst 10 outfits i huvudet där denna kjol är med. You’re welcome!

Igen, om jag var rik, så hade jag köpt den här superlyxiga capen från Busnel. Åh, detta klassiska och lyxiga märke. I love!

Skoperfektion från Arket.

Om du satsa på ett smycke i höst låt det bli en så kallad ”chunky chain”. Så sjukt himla mega underbart snyggt! Den här dyrgripen ger mig starkt habegär!

Jag ska vara ärlig. Några intensiva veckor och piff kom jag ur mitt träningsgame lite. Men ALDRIG att jag låter det stanna upp så länge som jag gjort förr. Jag kommer aldrig göra så mot mig själv igen. Så lite nya träningskläder, en peppande artikel och jag känner motivationen närma sig. Men mest känner jag nerver för på lördag är det dags för mig att springa milen för första gången i mitt liv. Jag har hunnit träna upp mig till 7 km så jag tänker att de sista 3 för gå på ren vilje.

Och så lite njutning för hemmet. Ellos home släpper höstnyheter och tjohoo vad mycket fint! In och spana och njut!

Ha nu en fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x