Veckonytt #270

Jag sitter ÄNTLIGEN i biblioteket igen! Som jag har längtat efter min plats här inne. Nu är vi färdigrenoverade och jag njuter hur mycket som helst. Dokftljusen är tända, jag har färska blommor på skrivbordet och en underbar kopp kaffe bredvid mig. Jag känner att detta är en så kreativ plats! Nu är jag redo att kicka igång er vecka med ett veckonytt.

Först ut är den här spegeln (adlink). Jag älskar den och vill så gärna ha den här i biblioteket för lite extra ljus.

På temat böcker och bibliotek vill jag tipsa om det här fantastiska bokstödet (adlink). Det fyller en funktion men ger samtidigt en känsla av staty och design i bokhyllan. Helt underbar!

Något som jag väldigt gärna vill ha är en utomhusmatta att ha under våra möblemang på trädäcket. Det hade ramat in så fint och gjort det mer mysigt. Den här tycker jag mycket om och extra plus för att den är så stor!

Visst känns det som att sommarens alla tårtor, kakor och desserter måste serveras i denna magiska glaskupa!? ÄLSKAR!

Men eftersom glaskupan är ganska dyr vill jag även tipsa om dessa varianter från H&M Home.

Alltså huuuuur magiskt är inte detta tidningsställ? (adlink)

Stora guldsmycken har alltid varit min melodi och jag har många smycken från Edblad. Jag tycker de gör stilrena och väldigt prisvärda smycken. De här örhängena är perfekta att bära i sommar. (adlink).

Ett par rejäla solglasögon är alltid den modell jag dras till! Jag ÄLSKAR dessa stora, lite retro, solglasögonen. Du hittar de här.

Den här mascaran är SÅ hypad online just nu och jag är riktigt sugen på att testa den (adlink). Har du testat det och om ja, vad tyckte du?

Den här foundationen från NARS är också hypad just nu och då blir jag direkt nyfiken att testa denna med. Den heter NARS light reflecting collection. Har du testat? Du hittar den här (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x