Veckonytt #197

Woop woop! Nu inleds min födelsedagsvecka, eftersom jag fyller år på söndag! Och jag planerar att fira och unna mig rejält hela veckan! För allt som går att firas bör firas! Om jag hade en himla massa pengar hade jag defintivt köpt denna klänning (adlink) till min tjejmiddag på lördag!

Photo: Alessandro Lucioni / Gorunway.com
Något som jag ÄLSKAR att göra är att titta på bilder från modevisningar. Häromdagen tittade jag igen på Givenchys couturevisning för våren 2020 och den är verkligen MAGI! Så jag vill verkligen tipsa dig om att titta igenom alla looksen! Nu ska vi bara bli bjudna på en gala så man kan bära något liknande!

Eftersom jag inom kort kommer arbeta hemifrån på heltid (YEJ!) så är jag helt inne på att göra min arbetsplats så inspirerande som möjligt! Jag vill defintivt byta ut min stol som står vid skrivbordet just nu. Jag gillar verkligen den här stolen från Jotex (adlink).

Jag har bloggat om det här rouget (adlink) förut men jag gör det igen! Jag vill SÅ gärna testa det! Jag tycker förpackningen är helt ljuvlig! Det kommer i massa olika nyanser och Clarins gör alltid sååå bra smink!

Alltså WOW! Har du någonsin sett en snyggare lampa!? Jag är IN LOVE!

Även denna lampa är MAGI tycker jag! Den hade jag verkligen velat ha i vår trappa!

Nu är trädgårdssäsongen snart över för denna gång och jag har börjat titta på vad jag vill ha för växter inomhus. I år vill jag så gärna ha en Rosenskärm. Så fin!

Kicks har kommit ut med en ny sminkserie som heter Beautyact by Kicks och jag är så nyfiken! Här finns makeup, sminkborstar och hudvård. Förpackningarna ser så chica ut! Hudvården har mycket aktiva ingredienser och det hela ser verkligen spännande ut! Har du testat något?

Minns du att jag tidigare bloggade hos Herway? Nu har de lanserat supersnygga skrivböcker och jag känner mig så stolt och imponerad över dem. Därför vill jag såklart tipsa dig om dessa böcker!

Doftljusens tid är här! Och jag är SÅÅÅ glad! Jag ville bara slänga in ett tips till dig att Agnes och Amelia är en magisk webshop som har ett så härligt utbud av dotftljus!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x