Min traditionsenliga önskelista

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Inte imorgon, men nästa söndag, smäller det! Ja, då är det min födelsedag! 34 år blir jag och livet blir bannemej härligare för varje år. Jag brukar alltid blogga om min önskelista och i år är inget undantag. Här är lyx, flärd och rejält med unn. Så som en drömmars önskelista ska vara. För det kostar inget att önska sig.

Detta är på min önskelista:

 1. En magisk kashmirklänning från JONATHAN SIMKHAI.
 2. Jag har en parfym från Byredo (den här) men efter en sniff på Elins Gypsy water känner jag att jag bara måste ha även den!
 3. Jag har önskat mig dessa lyxpumps från Valentino prick hur länge som helst!
 4. Megalyxig handkräm från Chanel! Bara för att det är så otroligt lyxigt!
 5. Ännu mer kashmir! För vem vill inte ha ett sidenmjukt loungeset i kashmir. Detta är från H&M.
 6. Jag är en storkonsument av doftljus och doftpinnar. Dessa från Jo Malone är så otroligt galet flärdfulla och härliga. Och dofterna är alltid helt otroliga! Den här hade jag velat ha i badrummet.
 7. Jag vill ha en vit matta till sovrummet och denna från Classic Collection från Sleepo är drömmen just nu.
 8. Jag har insett att jag är i stort behov av nya sängkläder. Jag vill ha detta bruna murriga set från Ellos nu i höst. Och i år vill jag även ett rött set till julen. Hur mysigt!?
 9. Jag har i hur många år som helst önskat mig denna drömmiga termos från Georg Jensen, inspirerad av Sigvard Bernadottes design. Den är verkligen helt magisk!
 10. Nu när mörkret börjar krypa på oss blir jag påmind om att vi är i behov av fler lampor i vårt hus. Den här guldiga från Ellos vill jag så gärna ha i vardagsrummet.
 11. Jag har de senaste fyra åren sagt ”NU ÄR DET SISTA ÅRET VI ANVÄNDER DESSA TRASIGA JULSTJÄRNOR!!!” men lik förbaskat köper jag aldrig några nya. I år ska det bli ändring på det. Jag vill så gärna ha den här vackra från Watt & veke.
 12. Slutligen så önskar jag mig denna ljusstake ”Nagel” från Stoff. Jag tycker den är så fin och den kan byggas på och bli i princip hur stor som helst. Då blir den som en skultpur. Magisk!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x