Veckans wanties

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS


Jag är så otroligt taggad på höst känner jag! Både i att få fixa garderoben, få in nya härliga höstrutiner och göra hemmet riktigt mysigt och ombonat. Idag har jag gjort ett litet collage med sex nyheter som får mitt hjärta att klappa lite extra hårt denna vecka! Håll musen över respektive bild så ser du märke och pris och så kan du även klicka för en direktlänk.

Jag har valt en klassisk stickad tröja från Filippa K i 100% merinoull. En härligt lyxig tröja som du kan bära år in och år ut. Sen har vi lite härlig hudvård! En lotion med syra som du sveper över ansiktet efter rengöring. Inget är så underbart för huden som att regelbundet exfoliera den med produkter innehållande syra. Jag älskar den svarta tröjan från Gina tricot som är både sofistikerad och lite sexig samtidigt. Och faktiskt, enligt mig, helt acceptabel att bära på arbetet.

Åh lite bottega venetta-känsla får jag över denna väska från Gina tricot. Galet stilsäker! Vi håller på att fixa upp i vårt sovrum. Jag har nog valt sänggavel nu och kanske kanske har vi äntligen bestämt oss för stenskiva till fönsterkarm. Jag är superpeppad på att fixa de sista detaljerna och då behöver jag definitivt nya kuddar. Denna från Himla känns helt magisk! Slutligen har jag en riktigt trendig, lyxig och framförallt SNYGG väst från Soft goat. Denna kommer jag definitivt investera i till hösten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *