9 inspirerande kvinnor på instagram

Instagram är mitt största systerskap för tillfället. Alltså WOW vad det är kärlek, pepp, torkande av tårar, kramar över nätet, hejarop och glädjeskutt. Helt fantastiskt fint! Det finns så många underbara kvinnor som förtjänas att hyllas. Dessa 9 kvinnor inspirerar mig så otroligt mycket just nu.

@jojjos_stilguide. Glad, sprallig 40+are som visar att mode, attityd och säker stil inte har ett uns med ålder att göra. Denna långbenta skönhet är superkreativ i sina stories och jag älskar det.

@nadine_berneis. Miss Germany 2019 och helt underbar på alla sätt och vis. Hon är otroligt vacker, har grymt snygga kläder och drömmiga bilder. Tycker så mycket om hennes konto.

@withalexstyle. Åh, denna kvinna gör basplaggsperfektion! Alltid sval, elegant och med en uns kaxighet. GRYMT snygga plagg! Vill bara göra copy/paste på allt.

@fineforforty. Ännu en 40-plussare som visar var skåpet ska stå! Denna norska diva har en garderob att dö för. Jag sparar ner i princip alla outfits och vill bara rulla mig i glitter, paljetter, färgprakt och bombastisk dramatik. Hon är magisk! Love you Hild!

@josefineiivarsson. Denna unga kvinna kommer gå hur långt som helst. Hon visar att självkänsla, styrka och solklar fierceness inte har någon ålder. Jag häpnar över hennes talang och kraft. Josefine, du är ren och skär magi!

@elisenaero.music. Denna skönsjungande diva är så mycket glädje och kroppspositivism. Man blir verkligen lycklig av hennes konto!

@lindaz.se. ÅH DENNA KVINNA! Så grymt snygga kläder! Och här får man även en härlig dos inredning. Det gillar jag. När ett konto levererar kvalitet och inspiration inom både mode och inredning. Linda är sådan QUEEN!

@annsofieback. MY GIRL Ann Sofie. Vi känner inte varandra mer än över insta men jag imponeras så av henne. Hon växer explosionsartat och jag känner mig så stolt över hennes framgångar. Hon är verkligen en stjärna. Och kläderna! Åh, så snygga kläder!

@stylesofmilli. Denna kvinna bara måste du följa. Särskilt om du gillar handväskor (men HALLÅ!? Vem gör inte det!?!?!?!). Hon har en garderob att dö för och fler lyxväskor än jag har rena trosor och troslådan. Hon verkar så snäll och gullig och jag vill bara vara BFF prick nu!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x