Jag har blivit med nya gardiner

Vårt gästrum är definitivt favoritrummet i huset. Det är för att det är det rum jag så att säga jobbar med mest. När kläder för mig är ombytligt och snabbt hemklickat så är jag superkräsen vid inredning. Det tar mig evigheter att köpa något. Det tog typ 1 år att hitta rätt sängbord och flera månader att spika rätt gardinstång och rätt gardiner. Kvar i detta rum att fixa är en lyxig matta och ett skåp och någon mer tavla.

Vi köpte en vägghängd gardinskena från IKEA (finns här) och sen köpte jag fyra gardiner, Calypso mid-grey veckband från Åhléns (här). Jag har valt att ha två gardiner på respektive sida för att få den där böljande hotelliga känslan. Det var utan tvekan en motherfucker att sätta upp den här skenan så jag vill ge en STOR shoutout till min far som hjälpte till. Tack gode gud för denna handy man!

Vi har en lugn, kall och grå färgsättning i detta rum. Stora hotellkuddar, fluffiga täcken och mysig belysning. Nu när jag tänker efter så hade jag velat ha två nya bordslampor på sängborden också. Men det är inte prio. Prio är just mattan och skåpet. Jag vet redan vilka jag vill ha.

Nu börjar det här rummet bli tusen gånger mysigare än vårt sovrum där uppe. Men när vi flyttade in målade jag direkt om vårt sovrum till mörkblått. Jag trivs inte med färgen men pallar just nu inte måla om det rummet. Så vårt sovrum får vi avvakta lite med. När gästrummet är klart hade jag velat spara för att renovera köket lite. Nya skåpsluckor, nya bänkskivor, ny skiva på köksön och måla om i köket. Jag känner mig dock inte stressad. Var sak har sin tid och jag tycker om att spara ihop till förändringarna snarare än att låna pengar till dem.

Idag ska jag på ett fantastisk spännande lunchmöte. Så bloggigt av mig va!? Att ha hemliga möten! =) Just nu bara flyger jag fram fylld av energi, pepp och motivation. Jag känner en stor tacksamhet för livet just nu.

Jag önskar dig en riktigt fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x