En snabb makeover på ett barnrum

makeover på ett barnrum
ÄNTLIGEN! Estrids nattningar har utan överdrift varit en motherfucker utan dess like. Men nu går det bättre och det beror helt och hållet på den nya sängen. Precis som jag misstänkte att det skulle göra. Hon vill nattas nära, att vi ligger och läser och gosar och sedan ska man klappa på henne tills hon somnar. Och den andra bra grejen är att vi nu har en till stor säng som en vuxen kan sova i. Antingen om vi har övernattningsgäster eller som under denna sjukdomsvecka när vi har turats om att sova ikapp lite.
ny barnsäng-5
Vi är inte klara med sängdelen ännu. Jag vill gärna göra en liten sänggavel och köpa en sänghimmel att drapera runt sänggaveln. Lite fler kuddar och en fluffigare pläd och så mer på väggarna, de är lite kala just nu. Men något som jag är så nöjd med är den nya sänglampan. Minns ni att jag bloggade om den? Jag kunde inte hålla mig, I had to have it. Med en rabattkod blev priset jättebra. Jag skulle vara handkraftig och borra upp den alldeles själv. Jag laddade borren med ström så det skulle vara bra sprutt på den. Jag måttade ut skruv och matchande plugg. Jag borrade…rätt igenom en kabel i väggen och strömmen gick i hela lägenheten! I ugnen stod ett långkok med en timme kvar och familjen var 10 minuter bort innan söndagsmiddag. Alltså panik! Men det löste sig för tydligen behövde man bara slå tillbaka en spak (jordfelsbrytarnågot) och sen strömmade elen som aldrig förr.
ny barnsäng-4
Estrid har sin fina E-kudde i sängen. Den kommer från Bloomingville och bredvid är Estridkaninen. Den fick hon i namngivningspresent och ena örat har hennes namn inbroderat. Hur fint?
ny barnsäng-3
Lampan hittar du här och kudden här.
ny barnsäng-2
Tavlan är en drömmig från Mrs Mighetto och den köpte jag redan innan hon föddes för jag visste att den skulle vara perfekt. En modig banditälva till min modiga banditälva. De tavlorna säljs i begränsad upplaga och just denna finns inte kvar, men det kommer hela tiden nya. Du hittar dem här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
6 år sedan

Ser jättefint ut 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jeanette
6 år sedan

Tack Jeanette! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x