Mattan ”blanka” från Åhléns var den jag letat så länge efter!

När det kommer till mode är jag för att testa snabba trender och blanda lyx med budget. Men när det kommer till inredning så är jag långsam och väldigt kräsen. Det tog mig ett år att hitta rätt sängbord, gardin och matta till vårt gästrum. Jag skyndar alltså vääääldigt långsamt när det kommer till inredning.

När jag hittade mattan ”blanka” 200 x 300 hos Åhléns var det den perfekta storleken, färgen, modellen och materialet för vårt gästrum. Den är i en grå färg som ändrar lite färgintensitet beroende på hur ljuset faller på den. Materialet är 80% viskos och 20% bomull och sådär tjock och sidenlen som man vill att en matta i sovrummet ska vara. Här vill man sätta ner sina bara fötter efter en god natts sömn.

Här nere i söder är vädret fortfarande milt och jag kan plocka in dahlior och snittisar varje dag. Superlyxigt! Här pryder en megadahlia nattduksbordet. Den står i en underbar liten vas som Martin Andersson på Kaolin har gjort speciellt till mig. Jag var på ett event med Folkuniversitetet där alla influencers fick en handgjord vas just till dem själv. Alltså!!!

Filten är från Livehome och finns här.

Ser ni så magiskt vacker denna matta är? Ett riktigt pangköp. Nu återstår att köpa ett skåp, sätta på lite pynt där, hänga några fler tavlor och hitta en stol. Sen är det rummet prick helt klart. Då styr jag vidare mot köket. Jag är väldigt sugen på att fixa nya bänkskivor, nya köksluckor och en ny köksö. Men med tanke på att jag dels jobbar väldigt långsamt inredningsmässigt och två, ska spara till spektaklet, kommer det dröja ett litet tag tills det är helt klart.

Nu ska jag hålla söndag här hemma. Jag har inte tid för Estrid för jag måste städa och fixa här hemma. David har inte tid för Estrid för han måste vara utomhus och måla om huset. Estrid är understimulerad och totalt oförmögen att leka själv. Ni hör ju vilken harmonisk familj vi är denna söndag…

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x