Som en sommardag

som en sommardag-1
I så många år drömde jag om ett eget hus och en egen trädgård. Jag drömde om friheten i att kunna öppna upp altandörren och bara gå ut. Ut i solen. Hänga min tvätt i solen. Äta frukost i solen. Påta i trädgården. Släppa ut ett litet barn med spring i benen i tryggheten av den egna trädgården. Därför är jag så innerligt tacksam för vårt hus. Att min dröm äntligen slog in. Och jag njuter av vår första vår i huset.
som en sommardag-2
Igår var jag hemma och vabbade Estrid. När hon sov middag satt jag ute i solen med en kopp kaffe, en bok och solglasögon på nosen. När David kom hem så grillade vi årets premiärgrillning. Allt var precis så härligt som i mina drömmar.
som en sommardag-3
Idag lyser solen lika mycket som igår. David och min pappa ska fixa lite med trädgårdsavfall. Ni förstår, jag har nämligen kämpat som en djur med en kapa halva vår häck. Det blev SÅ bra. Och mycket mer ljust på tomten. Under tiden åker jag och Estrid på loppis. Det känns som en sådan sak man gör som husägare på våren. Idag ska även bli Estrids första lektion i ekonomi. Hon ska nämligen få ta med sin en egen peng från sin sparbössa och så ska vi öva på det här med att spara vs. slösa och välja vad man faktiskt vill lägga sina pengar på.
som en sommardag-4
Nu hoppas jag på god fyndlycka på loppisen. Sen åker vi hem igen och då får vi se vad dagen har att erbjuda. Det blir iallafall en dag med strålande sol, blå himmel och inte ett moln där uppe. Det är så härligt att tårna krullar sig.
som en sommardag-5
Nu ska jag göra frukost till min lilla familj för jag hör hur det tisslas och tasslas där uppe. Välkommen sommarlördag, välkommen sommardag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x