Veckonytt #220

Då gick Estrids coronahemmatid över till påsklov. Alltså snark på att kombinera hemmabarn med jobb! Men denna vecka har David ingen skola så han kan se sig själv som single parent mellan 8-16! =) Jag har varit uppe sen kl 6 och hunnit yoga, svara på mail och äta frukost. Jag är taggad på denna vecka.

Detta veckonytt är en hyllning till den stundande våren. Nu vill jag bara skippa jackan och bära vackra blusar. Som denna magiska från Stine Goya.(adlink)

Och denna blus då!!! Herregud vilken snygg form! Jag kommer garanterat köpa denna! Den är från Ellos och finns upp till storlek 48. (adlink).

Dags att byta otympliga vinterjackor mot nätta chica vårjackor. Denna quiltade jacka från Carin Wester är SÅ snygg! (adlink).

Ni är många som frågat om mitt miniväxthus. Det har jag fått från min mormor och morfar så jag vet tyvärr inte var den kommer ifrån. Men jag hittade ett liknande hos Designtorget (adlink).

Mq Marqet släpper en kollektion träningskläder och allt ser så fint ut. Femina har samlat alla looks här.

Ett säkert vårtecken för mig är när jag kan byta ut min tjocka pyjamas mot en liten nätt pyjamas med shorts. Den här från H&M tycker jag så mycket om (adlink).

Pile är ett så trendigt material i vår och här har Lindex en väst i detta material. Jag MÅSTE ha denna väst. Jag ser mig själv dra på den när jag påtar i trädgården tidiga vårdagar.

I vår måste jag verkligen investera i nya solglasögon för alla mina gamla har gått sönder och slitits ut rejält. Dessa från Arket tycker jag väldigt mycket om (adlink).

Ännu mer Stine Goya! Det drömmigaste märket tycker jag. Det här är ren klänningsperfektion (adlink).

Lindex har fått in denna ljuvliga stickade topp! Jag ser den till högmidjade jeans såväl som med en vit blus eller vit klänning under. Så fin!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x