vecka 6.

Tre saker är on my mind denna vecka! Jobb, odling och träning. Och med olika känslor! Jag behöver skriva av mig lite. Sortera mina tankar.

Jobb
Jag har mycket att göra vilket känns superkul! Samtidigt så ska David inom kort påbörja praktik som varar hela terminen. Jag känner att jag nog behöver en fotograf som kan hjälpa mig vissa dagar. Det känns stressigt för jag och David funkar så himla bra ihop som kreativ duo. Kommer det bli bra med någon annan? Och så ska den fotografen givetvis avlönas och då blir det en kostnadsfråga. Men, samtidigt ser jag det som en investering i mitt företag. Så, om någon är eller vet en person där ute som är duktig på att fota (behöver inte vara fotograf) och kan fotografera mig på dagtid mitt i veckan, säg till!

Odling
Ni vet ju hur jag älskar mina blommor MEN varje år har jag känt att jag inte riktigt får till det. Att trädgården inte blir riktigt fin och att jag inte vet hur jag ska göra. Tanken har länge grott på att kanske ta in en trädgårdsarkitekt några timmar som kan ge tips och förslag på hur vi kan göra i trädgården. Därför kommer här ännu en efterlysning. Om du är eller känner någon trädgårdsarkitekt så skicka hen i till mig!

Träning
Herregud, jag har helt kommit bort från träningen. Känner mig så trött hela tiden och det blir såklart en ond cirkel. Ingen träning mer trötthet osv. Jag funderar på att ha små träningsutmaningar på min insta tillsammans med er. Typ, yoga varje dag i en vecka, gå 70.000 steg på en vecka, testa samma styrketräningsprogram och göra det 3 dagar på en vecka, meditera, egentligen vad som helst. Så om du är intresserad av att göra små träningsutmaningar med mig säg till!

Status denna vecka kan bäst beskrivas med ordet ”rörig”. Jag känner mig rörig. Ha mycket lösa trådar och tankar som ännu inte kan fästas vilket gör att jag känner mig oroad och stressad. Därför lever jag med mantrat ”skriv to-do listor”, ”gör en sak i taget” och ”du är på precis den plats du är menad på att vara”.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linnea
Linnea
2 år sedan

JA på träningsutmaningar!

Frida
Frida
Reply to  Linnea
2 år sedan

Då kör vi! Kommer en ny utmaning nu idag måndag!

Linnéa
Linnéa
2 år sedan

Kommer exakt samma här! Rörigt minst sagt. Känner ofta såhär i februari, tror det för mig kommer ett bryt här. Man är kvar i vintern men vill satsa mot våren, mot framtiden. Så allt liksom blandas sandig som jobb och skola kör på för fullt. Utmaningar i träning känns kul!

Frida
Frida
Reply to  Linnéa
2 år sedan

Då kör vi!

Jeanette
Jeanette
2 år sedan

Hej Frida, vad tror du om att vi håller live träningar med varann, typ arrangerar ett digitalt möte o så tränar vi allihop tillsammans. Har tänkt på d så länge… D blir ett avtalat möte som jag måste hålla o så lär vi känna varann också… Kul att nätverka. Va tror du om den idéen?

Frida
Frida
Reply to  Jeanette
2 år sedan

jag vet inte riktigt hur man hade löst det rent tekniskt. vet du?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x