Round-up med alla mina mest ultimata julklappstips

julklappstips inredaren
Jag gjorde nio collage med inspiration för julklappar och om jag får säga det själv blev dem pretty fab! Jag var då ute i god tid vilket några av uppskattade och andra blev stressade av. Men nu kan man inte hålla på det längre, nu ska de där klapparna införskaffas. Är du rådvill och inspirationslös!? Look no further, här kommer en round-up på alla mina tips. Och de är uppdelade i kategorier så att du enkelt ska hitta just det du söker! Bra va?

* Fridas önskelista

* Till en syster

* Till en mamma

* Till en pappa

* Till en pojkvän

* Till sminknörden

* Till bokälskaren

* Till ett barn

* Till inredaren

Happy shopping mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x