En redig mor förtjänar ett redigt firande

mors dag present-1
Oj oj oj, jag blev ordentligt bortskämd igår med både presenter, egentid och föräldrar som kom över på middag! Jag fick en superhärlig bodylotion som jag använt en gång innan och absolut älskade. Lyxig, fluffig och härlig kräm från Elisabeth Arden. Och efter att jag tittat på Mr Selfridge är man ju än mer sugen på Elisabeth Arden. Ni som vet ni vet.
mors dag present-2
Den här fick jag inte men jag ville så gärna visa det här härliga plexiglasstället som nu står på mitt sminkbord. Jag hittade det för en billig peng på Söstrana Grene och har plats för 9 läppstift. Nu tronar mina dyrgripar där. Det är Estée Lauder, Tom Ford, Charlotte Tilbury, YSL och och Dior.
mors dag present-3
Sen halade David fram en prasslig påse, med parfymsprejat silkespapper och med märket La Leia på. Då vet man. Då är det underklädeslyx så det bara förslår. I paketet låg ett mjukt, spetsigt och skirt mästerverk. Det är så viktigt det där med underkläder. Jag går dag in och dag ut med dessa urtvättade mormorstrosor och ibland vill man bara få vara lite flärdfull. Lite kvinna och omge sig med skira spetsar.
mors dag present-4
Åhhhh tusen emojis med hjärtögon!
mors dag present-5 mors dag present-7
Jag hade även önskat mig ett av UNICEFS mors dags paket som innehåller allt en mamma med en liten bebis behöver när det råder nöd. Myggnät, mässlingsvaccin, poliovaccin, nötkräm, vattenreningstabletter och vätskeersättning. Den allra bästa presenten på mors dag. Jag har skrivit det förut men jag bara måste skriva det igen. Jag vet inte om jag hade överlevt min förlossning hade jag fött i skuggan under en träd, 3 timmar från närmsta sjukhus. Att föda är det farligaste en kvinna kan genomgå och om allt går vägen är det många mödrar och barn som inte klarar sig på grund av sjukdomar, infektioner, näringsbrist eller vätskebrist. Om detta paket kan göra en mammas och en litens liv lite bättre så gör det mig själaglad.
mors dag present-8
Senare på eftermiddagen kom mina föräldrar på middag och vi åt alla tillsammans. Estrid åt samma mat som vi och vi kändes så himla mycket i hamn. Åter igen, en revansch från förra årets bedrövliga mors dag. Nu kände jag mig som en riktig morsa! Och när Estrid (efter en ganska lång kamp förvisso) äntligen somnade satt jag i soffan med blakongdörren öppen. Där ute regnade sommarregn och hela rummet fylldes av den lukten. Sommarregnslukten. På datorn visades partiledardebatten och jag tänkte att bättre än såhär kan nog ingen mamma ha det. Jag var i hamn. Så himla mycket i hamn!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x