Tid att andas

morgonrock-1
I den där mjuka fluffiga morgonrocken från Calvin Klein startar jag min dag. Och slutar ibland min kväll. Det är som att vara insvept i en teddybjörn. Ett plagg som är snällt mot en. Som får mig att må bra.

Igår var en hektisk dag med juristjobb på dagen och sen politikjobb på kvällen. Jag hann riva av både styrelsemöte, telefonmöte, att skriva två protokoll och en dagordning, efter det att jag kom hem från jobbet. Vid halv nio kom vår granne upp och jag kämpade på en timme, men sen var jag tvungen att gå och lägga mig. Det var omöjligt att hålla ögonen öppna. Jag kröp ner i sängen och plötsligt kastades jag tillbaka till tiden när man var barn och somnade till det mysiga sorlet från mamma och pappas middagsbjudning där nere. Det var länge sedan man somnade det till det ljudet, men det gjorde jag igår. Till ljudet av lågmälda röster i köket men som ibland sprack upp i höga skratt. Här snackar vi mysigt bakgrundsljud.

04.50 denna morgon vaknade Estrid. Efter mycket om och men somnade hon äntligen, men då var det dags för mig att gå jobb. Så det är en lite tuffsig och morgontrött bloggare som skriver detta. Men sminket är på, håret är borstat och frukosten har ätits. En sväng förbi Statoil för en kopp ta med kaffe och sen är jag på min väg till kontoret. Idag ska det nog bli tid för att andas. Det är rätt lugnt på jobbet idag och jag har inga planer för kvällen. Idag blir det tid för att andas.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
7 år sedan

vet att jag skrivit detta för men jag får alltid sån powerpepp när jag kikar in på din fina blogg 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

men gulle du! tack så jättemycket för dina fina ord! jag får ju powerpepp av din kommentar! <3

Anna
Anna
7 år sedan

Det är ändå härligt allt det där flänget hit och dit. Man gör saker som betyder något och som är roligt. Tänk hur satans tradigt det hade varit om det var det omvända. Sova kan man göra när man dör:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
7 år sedan

du har så rätt så! men det är för mig ändå viktigt med balans. om jag flänger för ofta och för länge, då mår jag inte bra. så lite fläng och lite vila så är det på topp för mig! =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x