Datenight, planka och en rejäl sovmorgon

bastard-1
Igår vinkade vi hej då till Estrid för 24 timmars barnfri tid. David åkte till gymmet och jag hade två tysta, sagolika, ensamma timmar här hemma. Jag pysslade lite, låg på sofflocket och slukade några avsnitt Blacklist. När det närmade sig kväll hade jag tid för dusch, en lång sminkning framför tv:n och jag kunde till och med fixa håret.
bastard-2
Prick 19.30 anlände vi till Bastard. Erik och Leslie var redan på plats och Corina och Pontus kom precis efter oss. Bord var bokat för sex personer och det var lördagsstimmigt och härligt på restaurangen.
bastard-3
Vi började med fördrink. Jag låter alltid bartendern freestyle med det enda önskemålet att den ska vara syrlig och ha ingefära i sig. Denna gång toppades den med svartpeppar. SÅ GOTT!
bastard-4
Jag är så glad över att ha lärt känna dessa nya människor. De lever och jobbar i en helt annan bransch än mig. De är omringade av entreprenörer, näringslivsmänniskor, engelsktalande CEO:s och så är de GRYMMA på allt om marknadsföring. Gissa om en bloggtjej som jag pumpar dem på marknadsföringstips!? Men framförallt är dem de snällaste och skrattigaste människorna som finns.
bastard-5
Här är Corina! När jag storhandlar på ICA Maxi i flipflops var hon där i midjehöga byxor, en flärdfull tröja och en bredbrättad hatt. Ni hör ju! Hon är divine!
bastard-6
Och Leslie, ett Mexikanskt yrväder som börjar varje mening med ”listen, listen” och sen pratar hon engelska så rappt att man måste koncentrera sig för att hänga med och så skrattar hon. Högt, brett och riktigt så att huvudet kastas bakåt. Och när vi gjorde faceswap skrattade hon så mycket att hon fick vila sitt huvud mot Davids axel.
bastard-7
Vi inledde med en planka fylld med goda korvar, skinkor och sen en paté som David fick för sig själv.
bastard-8
Sen pizza. Alltid denna vedugnsbakade pizza.
bastard-9
Vi satt i många timmar och glas fylldes på, tallrikar bars iväg och dessert plockades fram. I takt med att mörkret föll lyste de kulörta lyktorna över oss. Här ser ni hela gänget. David, Leslie och Corina på ena sidan. Erik och Pontus på den andra. Den med det tränade ögat ser Corinas väska som hänger på stolen. En kolabrun Mansur Gavriel som är min absoluta drömväska för tillfället. Åh, the chicness!
bastard-10 bastard-11
Leslie är grundare till företaget My Esteeme och delade ut armband till oss med budskapet ”I am a social changer”.
bastard-12 bastard-13
Efter en lång och härlig middag åkte jag och David hem. Vi kröp ner i sängen och sen sov vi. Ja herregud vad vi sov. Klockan 10.30 vaknade vi och jag kände mig som Törnrosa. En lång frukost framför OS-sändingarna hann vi med innan mamma kom och lämnade lilla älskade Estrid. Sen fortsatte dagen i rask takt. Estrid och David åkte iväg på barnkalas och jag till en babyshower.

Nu är semestern över och jag känner mig så lycklig. Den har verkligen varit allt jag behövde och önskade mig. Här sitter jag i mjukis och bloggar, Estrid sover sött och David står och hänger tvätt. På tv:n visas Blacklist, mina bästa doftljus är tända och jag ska snart göra en kopp te. Vilken oerhörd tacksamhet jag känner! Jag känner mig redo att ta mig an hösten och början på den nya fasen i våra liv. Bästa semestern i livet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
7 år sedan

Ursäkt multikommentarer nu, men måste! Vilken kväll! Bastard, med min favoritdrink och allt. Jag och min man går alltid dit och beställer exakt det när vi går ut och äter (utan barn).

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

ursäkta dig inte! jag ÄLSKAR när jag får kommentarer! Det är ju det mysigaste som finns! Och hur sjukt är det inte att vi typ är spritt animals och äter och dricker prick samma? Vad ska man säga? Great minde think alike? =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x