Bloom by Blom ger dig total fredagslyx!

INLÄGG I SAMARBETE MED BLOOM BY BLOM
bloom by blom-4
Jag avundas dem som alltid har en fredagsbukett. Det är så otroligt lyxigt. Jag upplever att jag aldrig har tid att åka till en florist och tulpankvasten på min Ica känns aldrig lockande där på fredagseftermiddagen. Jag drömmer om att ha en riktigt vacker bukett varje fredag, för att på riktigt signalera att nu är det helg.

För ett tag sedan kom jag i kontakt med Charlotte som driver företaget Bloom by Blom. Det är en lokal florist här nere i Vellinge kommun. Hon har det mest perfekta koncept för sin business. Hon gör en unik bukett var fredag som hon levererar hem till ens dörr. Det är helt sjukt att jag verkligen alltid velat ha en sådan tjänst och hon är geniet som driver exakt detta koncept. För någon fredag sedan fick jag hem den här ljuvliga buketten i vitt och grönt. Det som är så spännande med Charlotte är att varje bukett är unik.
bloombyblom
Jag är ett stort fan av allt som effektiviserar livet. Städhjälp, hemleverans av mat och nu hemleverans av en fantastisk bukett. Man kan antingen beställa vid enstaka tillfällen eller så blir man prenumerant och får då en bukett varje fredag. Alltså!!! <3
bloom by blom-2
Jag har nu möjlighet att erbjuda er som bor i Vellinge kommun en helt fenomenal rabatt på en fredagsbukett. Ange koden Frida20, i Charlottes beställningsformulär (här) så får du 20% rabatt på antingen en bukett eller på en prenumeration som gäller i fem veckor. Beställning ska ske senast på torsdag så får du din bukett på fredag. Du skriver in rabattkoden under punkt 6 ”handskriven hälsning/övrig information”.
bloom by blom-5
bloom by blom-6
Nu kan du verkligen skämma bort dig själv, eller varför inte överraska någon du tycker om med en sagolik bukett hemlevererad till dörren. Det är är bara too good to be true! Och det bästa av allt är att det är himla underbart att stötta Charlotte i detta. Hon är så cool, modig och kreativ och bara måste hyllas.

Jag kommer definitivt unna mig själv en bukett denna vecka. Det kan definitivt behövas när kylan envist håller sig kvar. Nu behöver jag vackra blommor att titta på. Och Charlottes blommor är verkligen vackra. För inspiration kan du titta igenom hennes instagramflöde där du får ett smakprov på hur tidigare buketter sett ut.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
6 år sedan

Så fint bord!!!😍
En fredagsbukett borde alla ha! 😉 varannan tors får jag hem tulpaner till dörren, det e också rätt lyxigt tycker jag.
Ha en fin dag!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

tack! det är världens budgetfynd från Jysk! Åh vad lyxigt med tulpaner varje vecka! <3

Pia Widlund
6 år sedan

En underbar fredagslyx!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

visst är det!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x