Vårnyheter och tre magiska outfits

vårnyheter
Snön vräker ner där ute men jag bara drömmer om vårnyheter på klädfronten. Så pass att jag fick riktigt feeling att dela med mig av vad jag drömmer om just nu. Här är tre collage med plagg som kommer vara perfekta för våren. Ja, jag tror jag bara måste införskaffa allt. Jaja, drömma kan man väl?

Den första outfiten är en perfekt outfit för jobbet. Hur söt är inte den vita skjortan med hjärtan (här), jag älskar att den har den där gulliga detaljen. Jag vill färgmatcha med röda platta skor (här) och så tycker jag kjolen (här) är riktigt härlig. Den är lekfull och cool samtidigt som den är sober nog att ha på jobbet. Pricken över i:et blir denna grymma budgetväska (här).
vår2
Den andra outfiten är exakt hur jag vill se ut hela helgerna när våren blir varm. Den röda off-shoulderklänningen (här) är så sjukt snygg med spetstyg format som stjärnor. Korgväskan (här) är lätt vårens och sommarens trendigaste väska och för det priset är det ett riktigt fynd. Vackra sandaletter med gåvänlig klack (här) och ett par statementörhängen (här) gör outfiten mer uppklädd än strandklädd.
vår3
Den tredje looken är den lyxigaste av dem alla. Hur perfekt är den inte med de pastelliga färgerna och så leoskorna som liksom poppar? Den här outfiten vill jag bära på jobb, på middag, på brunch, på afternoon tea, på möte, ja typ alltid! Du hittar byxorna här, blusen här, väskan (som för övrigt är smärtsamt perfekt) här och slutligen de magiska skorna här.

Happy shopping mina fab fab fab girls!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Röda skorna vill jag ha!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

visst är det bara så snygga!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x