Slutet av en era

föreläsning om feminism-1

Idag har Liberala kvinnor Skåne årsmöte och det blir lite slutet av en era för mig. Jag har nämligen valt att nu sluta som ordförande. Det känns helt rätt. Det har varit en fantastisk tid att vara ordförande och jag har lärt mig massor och fått lära känna underbara människor.

Men var sak har sin tid och det är nu dags för mig att ta nästa steg framåt i livet. Jag ska nu fokusera på min roll i Liberala kvinnors centralstyrelse. Det kommer bli ett intensivt år, det är ju faktiskt valår.

Jag är så glad för de två åren jag valde att tacka ja till allt som kom i min väg. Men nu är det dags för att välja. Nu kan jag inte längre göra allt på samma gång längre. Nu ska jag fokusera på balans i livet. Det ska bli riktigt fint att gå på årsmötet idag och se ordföranderollen tas över av en ny stjärna. Vår ordförande Gulan Avci kommer att årsmötestala och det kommer bli hur bra som helst. Hon är ju liberalernas rockstjärna och inspirerar mig till max!

Igår somnade hela familjen klockan 20.00. Vi är lite slitna allihop. Mycket förkylning, vabb, jobb och stress har gjort oss till en väldigt sömnig liten familj. Jag ska gå och få naglarna fixade på lunchen idag och njuta av lite ytlig skönhet för att skämma bort mig själv. Jag längtar redan tills jag får sätta mig ned hos Elin. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Borg
6 år sedan

Klokt! Min pappa har alltid betonat vikten av att kunna prioritera, och jag inser ju äldre jag blir att det är en värdefull insikt han gett mig.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

vilken klok pappa! <3

Paulina Gunnardo
6 år sedan

Grattis till tiden där och all lärdom du fått måste man väl säga då. För hjälp vad man lär sig mycket av att vara ordförande! Haft den rollen några gånger och det ger verkligen massor. Du har att göra i överflöd ändå 🙂 Styrelsearbete, och jobb och småbarnsliv och karriär som influencer.. Och så valår på det. Var rädd om dig..and have fun! 😉 <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

tack fina du! Japp, jag har att göra ändå! =) Och jag tror mycket på att röra sig framåt och vidare!

Linda
6 år sedan

Go kväll eller go natt kanske passar bättre då klockan 23.40
Jag skulle gärna vilja höra dina tankar kring om kvinnor ska ha rätt att få bestämma själva om de vill bli snittade vid en förlossning eller ej. Vore intressant att få din syn på det hela.
Jag själv är av åsikten att år 2018 så ska fasiken kvinnor ha rätten att bestämma över sin kropp i dessa situationer. Men det är min åsikt.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Jag tänker spontant att kvinnor ska få bestämma över sin egen kropp. men å andra sidan så är det som med all sjukvård att sjukvården också måste beakta kostnadsfrågor och trygghetsfrågor. Att vården blir säker liksom. Angående den ökade kostnaden på snitt jämfört med vanlig förlossning tycker jag att det är en utgift samhället ska kosta på sig.

Pia Widlund
6 år sedan

Bra, ibland krävs det att man tackar nej till saker för att prioritera sig själv. Det är du värd! Ha en fin helg! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

tack min fina! jag känner att det var helt rätt beslut för mig. Nu kan jag röra mig framåt, uppåt och vidare.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x