Fridas julklappstips – mannen

julklappstips mannen
Förra året gjorde jag en serie med julklappstips, och de var uppskattade. Då är jag inte den som ändrar ett vinnande koncept. Och för att jag är en organiserad kvinna kan jag ju inte låta er få tipsen i sista minuten. Därför börjar min serie nu och först ut är julklappstips till mannen. När du läser detta är jag iväg på gympa med Estrid, och sen ska vi åka till Ystad saltsjöbad för att äta brunch. Vi behöver lyxa till det med extra mycket tillsammanstid och bli lite bortskämda. Men var var jag nu? Just det, julklappstips till mannen. Det kommer här.

1. Skäm bort mannen i ditt liv med en lyxig ögonkräm. Elemus gör underbara hudvårdsprodukter och det är klart att även män ska göra lite hemmaspa!

2. Jag älskar kashmir och vill aldrig bära något annat. Det är verkligen det skönaste man kan bära och den här fina halsduken från Filippa K är fin på varje man.

3. Den här lampan från Mio är ett budgetfynd men ser ut som vilken designerlampa som helst. Jag hade väldigt gärna gett den till David (så att jag fick ha den själv här hemma).

4. En riktigt god parfym är alltid en bra idé om du frågar mig. Denna från YSL luktar fantastiskt! Typ så att man blir kär i karln som bär den!

5. Hipsteralert! Skäggolja tycks vara det som varje modemedveten man bör ha i sitt badrum. Och jag gillar det faktiskt. Skägget blir mer mjukt och glansigt och så har skäggoljan en hudvårdande effekt.

6. Lyxigt värre blir det med klassikern Jetson. Jag tycker den här cognacsfärgade är den allra finaste! Jag drömmer om att ha den här hemma!

7. En ny skjorta är varje man värd! Filippa K (ja jag är en sucker för det märket) gör så otroligt fina skjortor. Och denna är inget undantag!

8. Mörkgrå linnelakan är inte särskilt för mannen. Linnelakan är unisex, men det är en stilren och klassik färg och en maskulin textil som är riktigt snygg i vilket sovrum som helst! Och du kan inte slå priset på dessa från H&M Home!

Ha en fortsatt fin söndag! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
6 år sedan

Bra tips! Så underbart det låter med brunch och gympa! Njut!! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

vi njuter! du känner ju mig, queen of njutning! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x