Style story: monokromt i rosa

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Det finns något så otroligt effektivt i att klä sig i en monokrom outfit. Det är riktigt coolt! Den här outfiten visade jag upp härom dagen på instagram och det var flera av bilderna som jag verkligen gillade. Jag älskar att ta tillbaka färgen rosa. Att den är tuff och cool och står för power.

När jag klär mig monokromt tycker jag det är viktigt att tänka på att bära olika nyanser. Annars blir looken lätt väldigt platt. Här har jag fyra olika nyanser av rosa, om man räknar med örhängena. Och för att skapa dynamik i looken har jag valt att bryta av med zebrabootsen.

Väskan är en gammal goding på ATP atelier och just denna variant är slutsåld. Men det finns massa vackra modeller. Min stora favorit just nu är den här. Om du ska unna dig en enda lyxväska så låt det bli denna. Den är lyxig men ändå överkomlig i pris. Den är i läder och i otrolig kvalité. Det är en väska du kan bära varje dag i flera flera år.

Här är mina favoriter när det kommer till rosa väskor.

Örhängena kommer från clarafina.se. Min nya hovleverantör! Är besatt av hennes smycken! Här snackar vi statementsmycken! Stora örhängen är något alla bör ha i sin garderob. Det piggar upp vilken outfit som helst.

Här är mina favoriter.

Den magiska bodyn är från H&M och finns här.

Här är tips på andra underbara rosa toppar.

Även byxorna är från H&M och finns här. Zebrabootsen är också från H&M och är nu på rea! De finns här.

Här är tips på andra rosa byxor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x