Veckonytt #87

veckonytt1
Woop woop, sista fyra jobbdagarna kommer nu och sedan har jag två veckor semester, en veckas jobb och sedan tre veckors semester till. Vilken njutning och glädje. Men det finns mer att glädjas över. Minns du min abortvideo där jag berättade om Irland? Nu har man röstar för en mer liberal abortlagstiftning. Sådant otroligt framsteg för kvinnors frihet.
veckonytt2
Det här modereportaget från Harpers Bazaar Thailand är som konstverk. Helt magiska. Jag vill ha varje bild på min vägg!
veckonytt3
Jag har hittat den bästa inredningsbutiken på nätet just nu, the Arni concept. Det är som Artilleriet men för en tiondel av priset. Jag vill ha ALLT! Klickade hem dessa stolar och detta bokstöd. Så sjukt drömmigt alltsammans!
veckonytt4
Mina tankar snurrar väldigt mycket kring hur jag vill inreda vår altan och jag tycker dessa puffar från IKEA är så fina och mysiga. Man kan sitta på dem eller ha dem som små bord. Men såklart bara på dagar det inte regnar. Helt enkelt lovely!
veckonytt5
Superstjärnan och tennisproffset Serena Williams är just nu i mina ögon queen of the universe. I Harper’s Bazaar UK berättar hon om sin förlossningsdepression. Det är så viktigt att vi kvinnor vågar berätta om våra erfarenheter och ännu viktigare är att omvärlden vill lyssna.
veckonytt6
Jag har hittat en annan drömmig webbshop. Printworks market gör så himla fina stickers att sätta på kläder eller accessoarer. Men det finns massa annat fint. Skapar habegär hos mig. Jag älskar sådant här när man kan pimpa sina saker och göra dem mer personliga.
veckonytt7
Du vet alla en miljon teckningar man har hemma. vissa av dem är helt magiska tycker jag! (jaja vissa hamnar i källsorteringen direkt också). Jag har hittat det hör företaget, Doodlespot, som förvandlar ditt barns konst till en tavla. Hur fint? Snacka om ljuvligt minne och världens bästa julklappsidé till farmor och farmor, mormor och morfar och alla andra i släkten som nu kan få en teckning, men i 2.0 version!
veckonytt8
It’s happening! Två män som kysser varandra i en reklam för herrkostymer. Love it! Tyvärr lät inte reaktionerna vänta på sig. Vad är det för fel på folk egentligen?
veckonytt9
Henrietta Fromholtz som led av anorexi är så himla bra på att pinpointa när sjuka kroppsideal förs fram i media. I det här inlägget, dina extrakilon är en katastrof, ryter hon ifrån rejält!

Det var veckans veckonytt det! Nu kör vi denna veckan in i kaklet och sedan semester! Yiihaaaa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hannas krypin
5 år sedan

Alltså den där tailändska kvinnan och blommorna!! Helt fantastiskt vackert.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x