Veckonytt #39

veckonytt1
Ny vecka, nya tag! Och som vanligt ett rykande färskt veckonytt! Jag letar efter vackert pynt att sätta in i mitt nya bibliotek och denna brevpress (och den nedan) är underbar. Det rosa med guldet är så otroligt vackert och jag tror det kommer passa perfekt in i den stilen jag vill ha i biblioteket. Både papperstyngderna/brevpressarna (är det ens ett ord?) är gjorda av Nynne Rosenvinge.
veckonytt2
Du hittar denna modellen här.
give away-1
Glöm för tusan inte bort att tävla i min give away! <3 <3 <3 Vi snackar marknadens bästa rouge och min bästa girlpower bok!
veckonytt3
Me love rabarber! Daniel gör hallon- och rabarbercheesecake med drömkross. Enkelt, snabblagat och så himla himla smarrigt!

Metro mode har gjort en film där man kan se hur man kan cirkelträna med en kompis. Åh, den här videon vill jag göra i sommar tillsammans med min syrra. Det blir ju extra kul om man gör det en kompis!

En av mina större musikalupplevelser var uppsättningen av Dåliga mänskor. Den är baserad på Mary Andersson bok om Malmö på 50-talet och musiken är skriven av Mikael Wiehe. Det som var så fantastiskt med musikalen var att vissa av karaktären hade levt på riktigt i Malmö och min farmor visste vem dem var. Jag gick och såg denna med min familj och med farmor. På farmors begravning hade jag valt en låt som spelades i kyrkan, och den kom från denna musikal. Nu ska lilla beddinge teater sätta upp den och om du har vägarna förbi så rekommenderar jag varmt att du går och ser den här.
veckonytt6
Man måste få drömma också. Det gör måndagar roligare, håller du inte med? Den här gula toppen från Prada (SOM BARA KOSTAR 4100 KRONOR PÅ REAN VILKET JU ÄR SJUUUUUUKT BILLIGT….) är underbar. Men det är helt sinnessjukt att priset innan rean var på över 10.000 kr. Men det är kanske vad man får betala för perfektion?
veckonytt7
Min ambition är att hinna med några middagsbjudningar i nya huset innan det blir för kallt att sitta ute. Jag sparade ner typ varje dukning från detta inlägg i min inspirationsmapp. Så himla mycket fint!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

20 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
madelein
7 år sedan

Tack, ja han är en grym fotograf
10.000? Dt är designermärket du betalar för inte ens perfektion får kosta så mycket 😛

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  madelein
7 år sedan

okej en kombo mellan märke och perfektion! =)

Linda
7 år sedan

Åh, ett gult plagg <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

ja, det finns!

elin
7 år sedan

Åh älskar det gula plagget<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  elin
7 år sedan

eller hur är det så dreamy!

Matilda Berlin
7 år sedan

Men åh vad härligt! Älskar rabarber-rätten, så måste verkligen ta och testa det =))

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matilda Berlin
7 år sedan

det verkar enkelt också så att man liksom kan svänga ihop det snabbt.

MALIN
7 år sedan

Vilket härligt inlägg! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  MALIN
7 år sedan

tack! jag börjar varje måndag med ett härligt inspirerande veckonytt!

Bella
7 år sedan

Bara 4100 kr? Som hittat ju haha, köp två!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
7 år sedan

värsta fyndet! 😉

Dixi Wonderland
7 år sedan

Sista bilden var så fin. Älskar lantliga dukningar 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Dixi Wonderland
7 år sedan

jag håller helt med dig!

Amanda CL
7 år sedan

Gud vad söta brevpressare!!!
och toppen va helt underbar, jag älskar den färgen 😀 Men ja den lilla nätta summan hostar jag inte upp bara sådär 😛

sv: Åh tack fina du <3 din kommentar betyder otroligt mycket!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda CL
7 år sedan

brevpressarna (heter det så) är så himla vackra! Som ett smycke! ungefär som en gul topp för 4.000 kr! ett smycke i garderoben!

Mollly
7 år sedan

Mysigt med nytt hus!⛱☀️🍑💛

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mollly
7 år sedan

ja det ska bli så himla drömmigt!

Christine - 29°
7 år sedan

Wow vilken läcker dukning, måste genas kolla vidare för mer inspiration. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine - 29°
7 år sedan

varje måndag startar jag veckan med ett inspirerande veckonytt! de är fyllda av peppig inspo!

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x