Veckonytt #39

veckonytt1
Ny vecka, nya tag! Och som vanligt ett rykande färskt veckonytt! Jag letar efter vackert pynt att sätta in i mitt nya bibliotek och denna brevpress (och den nedan) är underbar. Det rosa med guldet är så otroligt vackert och jag tror det kommer passa perfekt in i den stilen jag vill ha i biblioteket. Både papperstyngderna/brevpressarna (är det ens ett ord?) är gjorda av Nynne Rosenvinge.
veckonytt2
Du hittar denna modellen här.
give away-1
Glöm för tusan inte bort att tävla i min give away! <3 <3 <3 Vi snackar marknadens bästa rouge och min bästa girlpower bok!
veckonytt3
Me love rabarber! Daniel gör hallon- och rabarbercheesecake med drömkross. Enkelt, snabblagat och så himla himla smarrigt!

Metro mode har gjort en film där man kan se hur man kan cirkelträna med en kompis. Åh, den här videon vill jag göra i sommar tillsammans med min syrra. Det blir ju extra kul om man gör det en kompis!

En av mina större musikalupplevelser var uppsättningen av Dåliga mänskor. Den är baserad på Mary Andersson bok om Malmö på 50-talet och musiken är skriven av Mikael Wiehe. Det som var så fantastiskt med musikalen var att vissa av karaktären hade levt på riktigt i Malmö och min farmor visste vem dem var. Jag gick och såg denna med min familj och med farmor. På farmors begravning hade jag valt en låt som spelades i kyrkan, och den kom från denna musikal. Nu ska lilla beddinge teater sätta upp den och om du har vägarna förbi så rekommenderar jag varmt att du går och ser den här.
veckonytt6
Man måste få drömma också. Det gör måndagar roligare, håller du inte med? Den här gula toppen från Prada (SOM BARA KOSTAR 4100 KRONOR PÅ REAN VILKET JU ÄR SJUUUUUUKT BILLIGT….) är underbar. Men det är helt sinnessjukt att priset innan rean var på över 10.000 kr. Men det är kanske vad man får betala för perfektion?
veckonytt7
Min ambition är att hinna med några middagsbjudningar i nya huset innan det blir för kallt att sitta ute. Jag sparade ner typ varje dukning från detta inlägg i min inspirationsmapp. Så himla mycket fint!

20 Responses

 1. madelein skriver:

  Tack, ja han är en grym fotograf
  10.000? Dt är designermärket du betalar för inte ens perfektion får kosta så mycket 😛

 2. Linda skriver:

  Åh, ett gult plagg <3

 3. elin skriver:

  Åh älskar det gula plagget<3

 4. Matilda Berlin skriver:

  Men åh vad härligt! Älskar rabarber-rätten, så måste verkligen ta och testa det =))

 5. MALIN skriver:

  Vilket härligt inlägg! Kram

 6. Bella skriver:

  Bara 4100 kr? Som hittat ju haha, köp två!

 7. Dixi Wonderland skriver:

  Sista bilden var så fin. Älskar lantliga dukningar 😀

 8. Amanda CL skriver:

  Gud vad söta brevpressare!!!
  och toppen va helt underbar, jag älskar den färgen 😀 Men ja den lilla nätta summan hostar jag inte upp bara sådär 😛

  sv: Åh tack fina du <3 din kommentar betyder otroligt mycket!!!

  • Frida G Svensson skriver:

   brevpressarna (heter det så) är så himla vackra! Som ett smycke! ungefär som en gul topp för 4.000 kr! ett smycke i garderoben!

 9. Mollly skriver:

  Mysigt med nytt hus!⛱☀️🍑💛

 10. Christine - 29° skriver:

  Wow vilken läcker dukning, måste genas kolla vidare för mer inspiration. 🙂

  • Frida G Svensson skriver:

   varje måndag startar jag veckan med ett inspirerande veckonytt! de är fyllda av peppig inspo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *