Veckonytt #70

veckonytt1
Underbar måndag idag! Eller inte! Jag försov mig, hittade inte min plånbok, fick göra värsta logistikplaneringen för att kunna tanka min bil och när jag äntligen kom till jobbet så låg min plånbok här på kontoret. Ändå sjukt att jag inte saknat den en enda gång mellan fredag och söndag!

För att skämma bort er lite extra eftersom jag inte bloggade igår får ni idag ett extra långt veckonytt. Först ut är Weronicas inlägg med tv-serier. Jag vill titta igenom dem alla! Är en serie junkie!
veckonytt2
Exakt så här vill jag se ut i sommar! 
veckonytt3
Ulrika Randel på Seventeendoors bloggade om den här fåtöljen. Nu fastnade jag inte alls för den MEN jag fastnade verkligen för att täcka en vägg med ett tyg och sedan hänga lampor framför. Jag kan tänka mig att det skapar ett otroligt mjukt och vackert sken.
veckonytt4
Snacka om squadgoals! Vill du inte ta din bästa vänner och åka till Thailand prick nu? Petra, Carro och Josefine är så himla fina här. För övrigt vill jag alltid badklädesmatcha med mina bästisar nu.
veckonytt5
Om du ännu inte fattat magin i Exuviance så får du här fantastiska före och efter-bilder från Hudspecialisten. Förstår du att du bara MÅSTE testa nu!
veckonytt6
Även Helena Lyth har gjort ett grymt inlägg om tv-serier och jag har skrivit upp alla dessa tips också! 
veckonytt7
Finaste Christin har skrivit ett naket, svårt och vackert inlägg om hur svårt det är att vara mamma. Och hur mycket konfliktytor det medför när man får barn. Hon har en ton i sin blogg som är helt unik. Och det är bannemej systerskap att våga lyfta på locket och prata om hur dessa svårigheter.
veckonytt8
Denna outfit på Henrietta är P-E-R-F-E-K-T-I-O-N!!! Hon är underbar. Kan hon bara fatta att vi borde bli bästisar!?!?!?!?!?!?!
veckonytt9
Dessa pumps från Zara är magiska! Nu ska du inte bli ängslig och tycka ”är de inte lite tantiga?”. NEJ! De är svincoola! Tänk vit krispig skjorta, smala blekta jeans, dessa pumps, och röda läppar! O la la! Och priset är oslagbart! 199 kr!!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Excuviance är såå bra. Jag ska på ansiktsbehandling på fredag, då blir det mer produkter!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

men gud så lyxigt! så avis! vilken klinik går du på?

Christin - Midis
6 år sedan

Jag gick in på din blogg för jag tänk hela helgen ”Måste säga till frida hur bra hennes YT -satsning är” och så hittar jag mitt fejs här. Tack snälla rara Frida. Blir glad. Och så nu till saken, grattis till en välgjort youtube-serie. Mkt inspirerande!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin - Midis
6 år sedan

tack gulle du! Vi är inte fy skam inte! =)

Weronica - Living by W
6 år sedan

Stort tack för länk! Jag har läst din blogg lite till och från, men får lägga till bokmärke på mobilen för att hitta min väg lite mer regelbundet. Heja!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Weronica - Living by W
6 år sedan

men åh det är en ära! jag har läst din blogg SÅ länge. Du är grym!

Christine's Stories
6 år sedan

Håller med om att den där kostymen är riktigt härlig!
Kom nu att tänka på att jag fått äran att nämnas i ett av dina Veckonytt och att det är en länk till den gamla bloggen där. Du får gärna byta ut den till min nya blogg-adress så är du göllig <3
Ditt inlägg: https://fridakummerfeldt.se/kategorier/asikter-politik/veckonytt-55/
Mitt inlägg: https://nouw.com/christinesstories/-12-tips-som-forgyller-tillvaron-32470627

Tack tack på förhand!

KRAM,
Christine

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x