Veckonytt #119

veckonytt1
Ny vecka. Inte klokt vad helgen gick fort. Lite för fort. Men jag fick iallafall läst nästan två böcker och jag och Estrid försådde lite blommor och jag var inne hos grannen för att bestämma hur vi ska hantera den så kallade ”kaoshäcken”. Vi är eniga. Den ska bort! Jag vaknade supertidigt idag och kunde inte somna om. Nu sitter jag i soffan och inte ett enda hus på gatan har börjat vakna. Det är ändå ganska mysigt. Veckans veckonytt är fyllt med massa fint, lyxigt, roligt och tänkvärt.

Först ut är nyheten om att Kicks tagit in sminkmärket Nars. Alltså HALLELUJAH!!!! I ÅRATAL har jag suktat efter denna concealer, denna foundation och denna rougepensel.

https://youtu.be/o308rJlWKUc

Netflix har nu släppt en ny serie. Den verkar knäpp och väldigt gullig. Jag älskar ju Gillian Andersson som spelar morsan i serien. Hon är en sexterapeut med en väldigt besvärad tonårsson. Detta blir min nya serie.

vckonytt7
Bobo Choses gör de finaste barnkläderna. Nu har hela vårkollektionen kommit ut på Babyshop och jag favoritmarkerar det mesta.
veckonytt2
Jag föll så för detta modereportage för träningskläderna som modellen Doutzen Kroes gör tillsammans med Hunkemöller. Grymt snygga är dem och jag älskar den rosa färgen. Den är liksom rosa på ett vuxen sätt. Inte alls pastellig och gullig. Mer sofistikerad.
veckonytt4
Jezebel har en intressant artikel om vad du ska tänka på när du lägger upp en bild på dina barn. Du ska nämligen alltid tänka på om denna bild kan sparas ner av en pedofil. Läskigt men tyvärr sant. Kolla in deras checklista. Och lär dina egna barn, som har egna sociala kanaler, att ställa sig dessa frågor.
veckonytt5
Texas rules! 17 svarta kvinnliga domare skriver historia i Texas när de på nyårsafton tog domareden. Min inre feminist och advokat blir alldeles snurrig av all denna coolhet.
veckonytt6
Inför min stundande dahliaplantering söker jag all information jag hittar. Den bästa infon hittar jag hos en av mina största blomsterinspiratörer, Weronica. Hennes inlägg om dahliaodling är som min bibel just nu. 
veckonytt8
Denna kjol från H&M är den perfekta sommarkjolen om du frågar mig. Jag har alltid älskat kornblått.
veckonytt9
Jag känner att jag måste ha champagnekupor. Det känns så mycket mer festligt än de långsmala glasen. Dessa från Artilleriet var mycket fina.
veckonytt10
Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet och det är så fina bilder ute på nätet just nu. Det är verkligen den perfekta min första lägenhet.

Ha en fin dag min vän. Jag ska svara på alla era kommentarer idag (förlåt att jag varit lite dålig på det på sistone) och förbereda inför eftermiddagens och morgondagens rättegångar. Och ikväll ska jag läsa ut min bok. Har inte mycket kvar och det är hemskt spännande just nu.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x