Veckonytt #79

veckonytt1
Vi har sovit gott hela natten! Inget kiss i sängen och utanför fönstret kvittrade fåglarna glatt när morgonsolen kom upp. Nu är livet härligt! Jag känner mig fylld av energi och när jag körde till jobbet i morse kände jag mig väldigt inspirerad, glad och motiverad. Vi kickar igång denna jobbvecka med ett veckonytt.

Först ut är dessa supersnygga väskremmar/bagstraps. Det är ju betydligt billigare att köpa dessa än en ny väska, och en ny strap på en gammal väska kan total förändra väskans look. Här hittar du inspiration på olika straps.
veckonytt2
Denna sommar ska jag leva i kaftan och den här från Kappahl känner jag att jag MÅSTE ha!
veckonytt3
Jag är totalt allergisk mot minsta destruktiva inslag i en relation. Det är för att jag ju är specialiserad på våld i nära relationer. Ni skulle bara veta hur många det är som lever i destruktiva, farliga och sorgliga relationer. Därför gillade jag den här artikeln med tecken på att man kan leva i en destruktiv relation.
veckonytt4
Checklista för trädgården? Ja, tack! Jag suger åt mig varenda tips jag kommer över!
veckonytt5
Visste du att byxdress är DEN trenden i vår och sommar? Jag tackar och tar emot för byxdress är verkligen smickrande på alla. Ni kurviga tjejer får en riktig timglasfigur i en byxdress och ni smala tjejer med liten byst kan ha vackra byxdresser med djup urringning vilket är så vackert. Och era nyckelben! Och du som vill trolla fram en midja får GRYM figur om du sätter ett bälte i midjan på en byxdress. Platta skor så kan du bära den på jobbet och höga klackar och du är redo för fest. I love byxdress! Den här smaragdgröna från H&M är perfektion!
veckonytt6
Grymma webshoppen Modesto har fått in dessa diadem i lager igen. Och jag är SÅÅÅÅ sugen! De är så otroligt vackra och jag ÄLSKAR att diademet kommit tillbaka igen. Hatar att ha hår i ansiktet och diadem är ju faktiskt världens bästa uppfinning. Och dessa med en knut är som ett smycke!
veckonytt7
Claudia Galli har gjort bästa kropps- och feminismstatement på sin insta! Hon vill vara en bra förebild för sina döttrar och bestämde sig för att sluta hålla in magen på bild. SÅ bra!vn
Min vän Roko Kursar är ordförande för Liberalerna i Malmö. Först ut är att det är så sjukt coolt att han heter Roko! Snacka om medfött artistnamn. För det andra så är han den snällaste människan jag vet, tillsammans har vi bråkat, gråtit, skrattat, peppat och stött och blött politik. För det tredje har han skrivit den mest inspirerande artikel jag någonsin läst. För det är bara en tillfällighet att han blev toppolitiker och inte kriminell. <3 Roko, du är bäst!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Måste införskaffa en byxdress!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

Ja för det måste du!

Lena
Lena
5 år sedan

Byxdress är så fint, men kan man ha det om man är kort och lite rund? Skall byxbenen kanske vara fullängd?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

Självklart! Jag hade satsat på en byxdress med hellånga ben, för då blir det en illusion av att dina ben är längre. Och så ska du ha en byxdress med knyt i midjan så att du skapar den här härliga figuren! Du kommer vara riktigt snygg i byxdress! Och om benen är för långa går du till en skräddare och syr upp dem så har du en byxdress som passar dig perfekt!

Lena
Lena
Reply to  Frida G Svensson
5 år sedan

Tack, nu blir det till att leta byxdress.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x