Veckonytt #35

Ny vecka! Och jag är LEDIG! Hela idag och hela imorgon! Sen jobbar jag en enda ynka dag innan jag åker på SEMESTER!!! En vecka i Grekland är precis vad jag behöver! Värmen, maten, familjen, kärleken, solen, kläderna, böckerna. Åh, vad jag längtar! Men, det är dags för veckans veckonytt! Inte klokt att det redan blivit 35 stycken!

Först ut är Skincitys grymma lilla film om hur man behandlar keratosis pilaris. Ni vet dem röda små prickarna man har på överarmarna och låren? Jag har dem och är besatt av att bli av med dem. Gissa en gång vem som kommer köpa alla produkter som rekommenderas i den här videon. För övrigt älskar jag alla Skincitys små videos. Grymt matnyttiga!
veckonytt1
Det här setet med byxa och topp är EVERYTHING! Tack Ganni för att perfektion har skapats! Ser du mig i detta set på sommarens alla fester. Solbränd, lycklig och med en outfit som ser ut som one million dollars! Jag tror jag måste ha det!! Toppen och byxan tillsammans blir cirk 3.000 kr men om man bar detta set 10 ggr skulle det bli 300 kr i PPU (price per use) och det är billigare än en HM-klänning som man använder en gång för att den blev sned i sömmarna efter en tvätt. Ja, det tål att tänkas på.
veckonytt2
Och boktips! Såklart att vi måste ha boktips! Så många har tipsat mig om att jag måste läsa Mona Eltahawys bok ”Headscarves and hymens – why the middle east needs a sexual revolution”. Den är på min inköpslista och kommer defintivt hamna i biblioteket i nya huset.
veckonytt3
Och serien om hur man skapar en bebisfeminist som blev till en bok på samma tema. Rolig, briljant och mycket viktig! Loryn Brantz är ett geni! Spana in fler serier här och boken kan du hitta här. Och boken är alltså en pekbok för barn 0-2 år. Genialt!
veckonytt4
Min fina Hanna har släppt en podd tillsammans med Tim och jag blir så stolt och glad. Älskar när fellow bloggisar bara kastar sig ut, skapar, tar över, inspirerar och är mäktiga. Love that! And love Hanna!
veckonytt5
Slutligen så är jag obsessed med den nya baddräktstrenden med lågt skurna ryggar. Så vackert! Så kvinnligt! Sån understated chicness! Älskar den här, den här och den här baddräkten alldeles lite extra mycket just nu. Den klassiska Baywatchsiluetten gör en comeback!

Hoppas du hittade något som inspirerade, gladde eller fick din dag att kicka igång!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x