Veckonytt #81

veckonytt2.1
Jag kickar igång veckan med vårens trendfärg! Syrenlila! Åh, vad jag älskar denna färg. Dessa crazy tofflor är bara SÅ underbara! De kommer från NA-KD och med sina 299 kronor tycker jag de är ett riktigt fynd! Löp och köp!
veckonytt2
Och när du ändå är i farten så hade det varit DIVINE att matcha de lila fluffskorna med denna perfekta klänning. Ännu ett budgetfynd och kostar 399 kronor, men den ser ut att ha kostat minst en nolla till!
veckonytt3
Jag kunde inte hålla mig till att bara tipsa om ett par skor när dessa drömmar kom i mitt flöde. Här är lite lyxigare skor från Stine Goya och jag får lite tårar i ögonen av perfektionen. Har du ärligt sett finare och sötare skor i ditt liv!?
veckonytt4
Kolla IKEAs nya kollektion. Jag såg ett inlägg om kollektionen inne hos Starwoman och föll pladask för sängstommen. Den ser ut att komma från typ Norrgavel och jag ÄLSKAR den! Vill ha den på Estrids rum prick nu känner jag!
veckonytt5
Här kommer ett hett tips till dig som är fotointresserad och/eller vill få till ett snyggt instagramflöde. Gal meets glam (en blogg jag ÄLSKAR) har gjort världens grymmaste inlägg om hur hon redigerar sina bilder. Så himla bra tips! Jag sög åt mig av allt!
veckonytt1
MÅSTE köpa denna tröja till Estrid. Gulligaste ever! Från Benetton!

Inte kan vi väl gå in i denna vecka utan lite feminism? Nej, jag tänkte väl det! Hur underbara är inte dessa barn? Love kids! <3 <3 <3

Ha nu en riktigt grym vecka fina fina du!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Tofflorna….åååååhhhhhhhhhh!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

visst är de ljuvliga!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x