Veckonytt #109

veckonytt1
I torsdags var jag SÅ låg. Trött och utarbetad. Helgen har varit underbar. Vila, vänner och avkoppling. När jag kom in idag på kontoret möttes jag av min jobb-BFF Nina och hon ger mig alltid sådan energi och glädje. Jag känner mig med andra ord verkligen redo att ta mig an denna vecka. Jag har nämligen en väldigt rolig vecka. Skåneråd med Liberalerna ikväll, födelsedagsmiddag för Elin på fredag och Thanksgiving på lördag. Nog om det, nu måste vi ju faktiskt fokusera på veckans veckonytt.

Woop woop, it cosmetics kommer till Sverige! Ett superhyllat sminkmärke som hyllas av alla stora beauty youtubers.
veckonytt9
20 söndagshacks som gör din kommande vecka purrfection! Ja tack! Jag älskar råden som finns här i och vissa har jag ju själv berättat om. Planera veckans outfits, gör hemmaspa, skriv ner veckans ledord, ha söndagsmiddag är bara några av alla bra tips.

Behöver du mer kunskap om allt underbart som syra gör för din hud!? Egentligen borde du inte behöva veta mer eftersom jag tjatar om det prick alltid. Men ändå, läs den här artikeln om hur man ska använda syra. veckonytt7
Svenskt tenn har öppnat sin Christmas shop. Nuff said!
veckonytt6
Mokkasin gör en tillbakablick på tidigare jular. ÅHHHHHHH! Jag drömmer om att vi ska ha ett piano så att David kan spela julsånger och att vi sjunger och lever i julidyllen!
veckonytt5
Nästa söndagsmiddag gör jag detta recept! Marockansk oxgryta med cashewnötter.
veckonytt4
Mellanårsvalet i USA! Vilken rosa våg! Mer än 100 kvinnor tar plats i kongressen. Två muslimska kvinnor tagit plats i representanthuset, liksom två kvinnor från ursprungsbefolkningen, något som aldrig hänt förut. En öppet homosexuell guvernör och 29-årig superkvinna blir den yngsta sittande kongressledamoten och den yngsta kvinnan någonsin att väljas in i representanthuset. Power säger jag!
veckonytt3
Kenzas senaste kollektion med PUMA är everything!
veckonytt3
Ho ho ho! Har du kirrat den röda klänningen än! Här hittar du massa fina alternativ! 
veckonytt2
I vår familj älskar vi spel! Och spelar typ hela tiden! Jag hoppas tomten ger Estrid det här fina fia med knuff. 

Och för dig som behöver lite mer politik i ditt liv och ännu inte tröttnat på regeringsbildarkaoset, kommer här ett tips. Jag och åtta andra tunga L-politiker skriver i Dagens industri om varför Liberalerna inte ska ingå regering med Sossarna. In och läs! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lovlilett
5 år sedan

Nyfiken på hur du tycker man bör lösa regeringsfrågan? För mig känns en mittenregering med S, MP, och L som det mest rimliga och genomförbara alternativet just nu tycker jag, om vi utgår från att SD inte ska ingå ett samarbete med någotdera block. Och att båda sidor i mittenregering får göra avkall på vissa sakfrågor för att lösa regeringsbiten. Men som sagt, jag är lagd åt rött och är nyfiken på hur du som Liberal istället resonerar om läget 🙂

Lotta
Lotta
5 år sedan

Jag är också nyfiken på hur ni tänker? För mig som aldrig någonsin vill se ett brunt parti i Sverige och inte kan tänka mig något värre en att de skulle bli ett parti med inflytande över vår politik är så himla glad att ni har Björklund som ledare. Hans tal om högermakter i Europa var det bästa jag hört på länge. Och att han och Annie står emot SD är det bästa jag sett på länge i svensk politik. Äntligen politiker som håller vad de lovar. Och svekdebatten om de gör något annat blir ju katastrofalt Och precis som Lovilett tycker jag att Sverige ska styras av mittenpartier och låta högerkonservatister leka själva. Politik är ju alltid en kompromiss åt olika håll och det är ju det som är det underbara i demokratin.

Annelie
Annelie
5 år sedan

Om inte S och inte SD, så vilka och hur? Jag måste erkänna att jag har svårt att förstå.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annelie
5 år sedan
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x