Ännu en tur till Malmö museums alla fiskar

Malmö museum-1
Min tjejvecka med Estrid har varit så himla fin! Jag kunde inte hålla mig utan ville nu på direkten visa er bilderna från gårdagen. Efter lång frukost mornade vi oss i pyjamas och kollade lite sommarmorgon (hur bra förresten med rädda miljö-tema! Älsk på public service) och jag drack en kopp kaffe och läste morgontidningen. Men sitta inne och häcka kunde vi ju inte göra denna semesterdag och vi hade finfin date inplanerad med Christina och hennes töser. Vi gick till Malmö museum. Jag har ju varit där innan med Estrid men hon var lite liten då. Nu kunde hon verkligen springa runt med Alma och Luna och titta på alla fiskar, grodor, ormar, ödlor och andra havsdjur. Förtjusta skrik och mycket ”mamma, titta” gjorde mig och Christina alldeles mammiga och blödiga.
Malmö museum-2
Inte helt lätt att få till dagens outfit med de här tre galenpannorna! <3
Malmö museum-3
Jag hade iallafall på mig volangblus från H&M (liknande här), svarta högmidjade byxor från NoaNoa (här fast i grått – dock sjukt snygga de med) och gamla ballerina från H&M.
Malmö museum-4
I Grekland hittade jag den mest ljuvliga lilla butik som hade hur mycket smycken som helst. Efter en halv evighet kokade jag ner mitt val till två armband varav det ena var det här blå armbandet med ett gyllene ankare. Hur fint!?
Malmö museum-5
Efter alla djuren åt vi lunch i muséets mycket bra och barnvänliga restaurang. Köttbullar, potatis, sås och lingon ger spring i benen och det var tre yra små töser som sprang av sig lite efteråt. Jag blir så full i skratt av den här bilden för den visar tre mycket bestämda unga damer. Estrid som absolut inte ska ha håret i tofs eller klämma och därmed stundtals har en Albert Einstein frisyr. Luna som prompt skulle välja kläder själv och hade knästrumpor och UV-dräkt och Alma som trots den kyliga dagen skulle ha sommarklänning och prick inget mer. Men sen är ju både jag och Christina två mycket paranta unga damer själva så jag antar att vi har fått de barn vi förtjänar. Men alltså knästrumpor och UV-dräkt? Det är high-fashion!!
Malmö museum-6

Nu ska jag springa in i badrummet och fixa mig lite till i eftermiddag. Jag har en fierce outfit planerad. Kolla min insta för en sneakpeak på mönstret! Helt crazy! Nu mot värmespolar, rosa läppstift and a shit load of highlighter! Puss!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x