vecka 16.

Det är hemskt! Eftersom jag tog fel på dagen i morse har hela alltet omkullkastats. Klockan är snart 14.00 och jag sitter fortfarande i pyjamas. För jag fick slänga mig in i ett möte och sen har dagen gått i ett. En telefon som inte fungerade. En faktura som inte betalats av en kund och som jag behövde jaga rätt på. Många långa telefonköer. Ett samarbete som behövde panikändras. Så allt som egentligen är på min to do lista idag har jag inte ens kunnat börja med. Huset är ett bombnedslag. Solen lyser ute och lockar. Diskmaskin och tvättmaskin har inte ens satts igång. Blä vad jag ogillar när det är såhär. Man är som hela tiden ett steg efter. Eller 50 steg efter. I stunder som dessa låser jag mig lätt. Jag blir som paralyserad av alla måsten. Därför blir det back to basics som gäller. Rensa todolistan och noga välja ut ”måsten” från ”skulle vilja få gjort”.

Nu ska jag göra precis just det. Stryka allt och skriva om. Och sen göra en sak i taget. För det är ju egentligen ingen katastrof. Men visst kan det lätt kännas som det när saker och ting bara ballar ur såhär?

Hur hanterar du sådana här kaosiga dagar när inget funkar och tidsplanen slängs ut genom fönstret?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x