Annandag påsk med hela fina familjen

annandag påsk-1
Igår var det som bekant annandag påsk och vi hade bokat in eftermiddagsfika hos mina föräldrar, och mina gulliga morföräldrar (oma och opa) skulle komma dit. Jag, som kastar mig över vart tillfälle att baka, stod för sötsakerna och det blev vaniljbullar (praktiskt för jag hade flera stycken i frysen) och så testade jag för första gången att göra rulltårta. Jag gjorde en hjortronfyllning och så serverades den med lättvispad grädde. Tummen upp fick den!
annandag påsk-2 annandag påsk-3
Hos mina föräldrar fanns de här vackra tulpanerna.
annandag påsk-4
Det delades ut lite påskpaket och medan de vuxna skrapade trisslotter, som ingen vann ens en enda 25-kronors vinst på, mös Estrid hos min oma.
annandag påsk-5 annandag påsk-6 annandag påsk-7
Gulliga Asta låg under bordet och sniffade på Estrids fossingar så fort tillfälle gavs.
annandag påsk-8 annandag påsk-9
Estrid tycker Asta är lika delar läskig som spännande och hade hela dagen svårt att bestämma sig om hon skulle peta på hunden eller låta bli.
annandag påsk-10
Kolla så mycket kärlek! <3 När vi vinkat hej då till di gamle stannade vi andra kvar och mamma och pappa bjöd på årets första grillning. Kycklingfilé och goda korvar. I love grillning!
annandag påsk-11 annandag påsk-12Som ni ser råder det ingen nöd på Estrid. Hon älskar mängden uppmärksamhet och vandrar nöjt från famn till famn.

Idag har vi haft en lugn dag hemma och jag ska spendera kvällen med att förbereda lite inför lite bloggrejor framöver och läsa handlingar inför två årsmöten som jag har att gå på denna vecka. Nu ska jag fortsätta mitt brödbak och medan de jäser ska jag natta Estrid och sen ska jag, förutom lite läsning, inte göra något alls mer än att bara ligga på sofflocket och titta på några avsnitt house of cards.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x