Veckonytt #3

Nu vecka, nya tag! Vi kickar igång med ett veckonytt. Vad ger mig en extra wowkänsla just nu? Får du också en wowkänsla? Ha nu en underbar måndag min vän!

Jag älskar Hillary Clintons senaste kampanj. Hon låter Trumps ord eka, för vilka vidriga ord som kommer ur hans mun. Han står för allt jag avskyr och Clintons starka kamp för kvinnors rättigheter är fantastisk. Se denna film och känn dig stärkt av möjligheten att USA kanske får sin första kvinnliga president.
6527970-1-lightblue
Alltså denna klänning från ASOS (här). Sååå snygg! Vilket vavavoom-fodral! Jag ska på cocktailparty samt en bankett om några veckor och jag frossar klänningar för att hitta den perfekta outfiten!
76d62c80c904e546c62336c0db498917_980x0_c_85_ns_v4
Jag har på sistone fallit så för denna sköna böna, bloggaren Henrietta Fromholtz. Men framförallt föll jag för hennes midnattsblå sammetskostym (här). Vilken dröm! I WANT IT NOW!! Alltså NOW NOW NOW! Mest vill jag att min sinnessjukt snygga vän Christina ska köpa den för fy satan vad hon hade varit snygg i denna kostym!
malenami-softgoat-9161
Vi går mot kallare grader och vad låter bättre än kashmirvantar med dina egna initialer. Sååå lyxigt. Tipstack får riktas till duktiga Malenami som var den som i sin blogg tipsade om vantarna från Soft hoat (här).

Ha nu en världsbäst måndag. Min dag kickas igång med en racerfärd till kontoret där jag ska plocka upp en akt innan jag i racerfart kör till häktet i Malmö. Let’s go!!!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x