Grillkorv, somriga barn och housewarmingparty

gabbi housewarming-1
I fredags lös solen och vi var bjudna hem till Gabbi och Anders, och deras lilla Julia såklart, för AW, housewarming och grillning för att fira in både sommaren och deras nya hus. Ett stort och vackert hus, i lite av New England-stil, vars gräsmatta var välklippt och knallgrön och vars hela trädgård badade i sol. Vilket enastående vackert hem och min egen längtan efter hus visste inga gränser. Trädgården var full av somriga människor och barn med spring i benen. Anders grillade korv i en rask takt (det ryktades om att det köpts in över 100 korvar) och det var på alla sätt och vis en himla härlig kväll.
gabbi housewarming-2 gabbi housewarming-3
Den här gulliga var också gäst och estrid ville klappa och titta hela tiden.
gabbi housewarming-4
Estrid peppar fotbolls-EM!
gabbi housewarming-5 gabbi housewarming-6
Papporna satt på rad och balanserade barn och korvar och mammorna fick pusta ut. Bredvid David och Estrid sitter Andreas med lilla Elias. Pojken med de största och blåaste ögon jag någonsin sett. <3 Det är så mysigt när ens vänner får barn och alla barnen växer upp ihop!
gabbi housewarming-7
Elias mamma Sofia hade vackraste flätan!
gabbi housewarming-8
Jakob var ju såklart också där. Med sin mamma och pappa, Sara och Andreas.
gabbi housewarming-9 gabbi housewarming-10
Jag försökte natta. Alltså verkligen försökte. Men det var för ljust, för varmt och för mycket skoj. Vi stannade inte så länge utan åkte hem när Estrid kastade in handduken. Hon somnade i bilen och vi åkte hem mot ett Malmö och möttes av den här. Den största med blodröda sol som var låg och på håll såg man Öresundsbron. Det var en fin fredag och väl hemma somnade vi alla som små barn.
gabbi housewarming-11
Igår hann jag inte blogga alls. David var iväg hela dagen och fotade ett bröllop och jag var själv med Estrid och det fanns tyvärr ingen tid alls till att sitta ner vid bloggen. Idag väntar födelsedagskalas för min syster och jag har en kaka att baka och kanske en eller två paket att slå in.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x