Vinn ett doftljus från Voluspa

voluspa tävling-1
TÄVLING I SAMARBETE MED
agnesamelia

Jag älskar doftljus. Det är den absolut bästa vardagslyxen, stämningshöjaren och dekoration till hemmet. De är så vackra, doftar så gott och min absoluta favvis är Voluspa. Outstanding brinntid och alltid med de godaste av dofter. Den här nya doften prosecco bellini, med doft av persika, aprikos, socker och champagne, är somrig och magisk. Nu har jag möjligheten att tävla ut en sådan här juvel till en av er.

Tävla genom att:
– Skriv en motivering i kommentarsfältet, glöm ej ange din mailadress
– Anmäl dig till AgnesAmelias nyhetsbrev
Tävlingen pågår till 10 juni och vinnaren presenteras här i bloggen.

Lycka till!
voluspa tävling-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paula
Paula
7 år sedan

Detta kan vara den bästa doften voluspa gjort, älskar den! Kan vara så att jag inte bara vill ha denna doft i mitt nya hus utan även måste ha. Håller tummarna för vinst av detta ljuvliga ljus och otroligt fina inredningsdetalj!

Camilla Nilsson
Camilla Nilsson
7 år sedan

Har aldrig ägt ett Voluspaljus, men är så så sugen på att göra det ska du tro!

Anmält mig för nyhetsbrev! 🙂

Anette
Anette
7 år sedan

Så ljuvligt! Skulle vara fint på min sängbord tillsammans med favoritböcker jag läser om såhär i sjukdomstider. 13 veckor och 27 böcker kvar innan jag ska tillbaka till jobbet. Det går åt några doftljus.

Birgitta
Birgitta
7 år sedan

Hittade dig för ett par veckor sedan tack vare ”att vara någons fru”. Så kul att hitta nya bloggar man direkt känner att denna ger inspiration. Härlig blandningvardag/ fest/ inredning/ politik/ omvärldsanalys/ identitetsfunderingar/ må bra utan att hamna i det som finns på så många andra bloggar; hysterisk, panikartad jakt på kalorier samt min nörd grej; hudvård! Så…. När jag sitter här vid bordet med din blogg, en kopp te och kexchoklad hade det varit mysigt att toppa med ett Voluspa ljus. Absolut de ljus och diffusering som luktar längst och på rätt sätt. Den där sockerdoften alltså…. Följer redan Agnesamelia. Kram!

Josefine
Josefine
7 år sedan

Efter en långdragen renovering av nedervåning inklusive kök där vi levt i kaos under flera månader vore det härligt att han en ny fräsch doft! Och prosecco är min favoritdryck1

Boklusen
7 år sedan

Åh, jag är nybörjare på det här med doftljus och skulle bli överlycklig om jag vann ett voluspaljus. Något jag inte unnat mig tidigare.
Har tecknat mig på nyhetsbrevet hos Agnesamelia.
Tack för en fin blogg! Går in och läser hos dig varje dag.

Julia
Julia
7 år sedan

Vi har precis renoverat hemma och huset luktar bara nytt och målarfärg… Jag skulle vilja vinna för att skapa en frisk och hemtrevlig doft istället 🙂

Emelie
Emelie
7 år sedan

Jag längtar efter lugn, kraft och rofylldhet. Jag tänker att ett stämningsläge som Voluspa ger kan hjälpa mig på den vägen! Därför skulle jag vilja vinna detta vackra ljus!

Petra
Petra
7 år sedan

Åh tänk att få tända dett och känna något annat än den där starka fräna doften som sjukhussängkläderna har. Håller alla tummar synd jag bara har två

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x